Uutiset

Hauhon Sisulla juhlavuosi

Hauho. Hauhon Sisu juhlii toukokuussa 70-vuotista taivaltaan urheiluseurana. Juhlavuoden ohjelmassa on useita erilaisia tapahtumia, joissa teemana on 70 minuutin kesto. Tapahtumat aloitti sunnuntaina Hauhon Hakalammella 70 minuutin luistelu hyväkuntoisella radalla. Mukana oli viitisenkymmentä osallistujaa. Vajaan parinsadan jäsenen seuralla on nykyään lajivalikoimassa vain kolme lajia: hiihto, painonnosto ja suunnistus.

– Viimeisimpänä eriytyi jääkiekko yleisurheilun jäätyä pois jo aikaisemmin. Suunnistus on viime vuosina saanut eniten näkyvyyttä. Myös painonnostossa SM-mitaleja on tipahdellut vuosittain veterannisarjoista kuten suunnistuksessakin, seuran nykytilannetta selvitti puheenjohtaja Pertti Salonen.

Juhlavuoden tapahtumista voidaan mainita eilisen luistelun lisäksi vajaan kahden viikon päästä olevat kansalliset hiihtosuunnistukset, perinteinen Hauhonselän hiihto 22. helmikuuta, Vapunpäivän rogaining-suunnistus, kirkkovenesoutu heinäkuussa,pyöräily elokuussa ja vaellus syyskuussa. Pääjuhla on 24. toukokuuta. (HäSa)

Asiasanat

Menot