Haussa kumppani tositarkoituksella

 

Jalat maan pinnalla elävä, iloinen ja tulevaisuuteen luottava elämäntaituri hakee vakituista kumppania. Iälläsi tai koollasi ei ole väliä, mutta toivoisin käytännön syistä, että olet Hämeestä.
 
Tule jakamaan kanssani elämän arkiset haasteet ja nauttimaan vapaa-aikana kulttuurista, kuten laadukkaasta teatterista ja urheilusta. Rakastan Sibeliuksen musiikkia ja toisaalta myös HPK kuuluu intohimoihini. Tule siis avoimin aatoksin heittäytymään elämääni ja harrastuksiin, jotka eivät aiemmin ole olleet edes mahdollisia. Repäistään itsemme irti urautuneista ajatuksista ja lähdetään kuin suihkumoottorein henkiseen lentoon, kaiken kivan merkeissä!
 
Käyn läpi elämäni suurta muutosta ja haluan jakaa sen riemut ja surut kumppanin tai jopa usean sellaisen kanssa. Toivottavasti suhtaudut tähän avoimesti ja voimme elää vakituisessa mutta vapaassa suhteessa. Saattaa olla, että omaan hieman dominoivia piirteitä, mutta tiedostan sen ja lupaan yrittää muuttua. 
 
Jos uskaltautuisin ennustajalle, kristallipallosta näkyisi suuria kuvioita, rohkeita ratkaisuja ja hieman kauempana siintävä loistava tulevaisuus, johon haluaisin Sinut osalliseksi. Hän näkisi myös jonkinlaisen kivisen katteen, joka yhdistää rikkinäisen sisimpäni. Olen satsannut muutoksiin paljon ja joutunut ottamaan elämässä myös riskejä. Toisinaan langat ovat kieltämättä tässä elämän hötäkässä solmuttuneet, mutta ne on jälleen avattu ja elämä on jatkunut. Toivottavasti et nyt pelästy, mutta tälläkin hetkellä meneillään on joitain hankalia kysymyksiä, joita joudun ratkomaan tulevan yhteisen elomme aikana. Kukapa meistä olisi virheetön? Ilman kolhuja emme voi kehittyä tässä kovan kilpailun maailmassa. 
 
Toki toivon rinnalleni myös taloudellista turvaa ja juoksevien kulujen jakajaa. Yhdessä euro tuntuu kahdelta ja synergiassa saamme paljon aikaan myös elämänlaadussa. Yritän pitää hyvää huolta terveydestäni, mutta elämänhallinnassani on kieltämättä life coachin mentävä aukko, sillä toisinaan repsahdan ’syöpöttelemään ja juopottelemaan’. Muutaman tärkeän ihmisen avulla saan kuitenkin itseni jaloilleni ja uuden suunnan elämälleni. Jostain kumman syystä tämä suunnan muutos tuntuu tapahtuvan aina neljän vuoden sykleissä. 
 
Niin, ja jotta mikään ei tulisi yllätyksenä, haluan kertoa, että vaikka olen spontaani luonne, saatan olla myös kaavoihin kangistunut. Tehtyäni ratkaisun, sitä on vaikea muuttaa. Taistelen myös aikamoista keskivartalolihavuutta sekä ajoittaista korkeaa verenpainetta vastaan. Tämä johtuu raajojeni ääreisverenkierron huononemisesta viime vuosina. No, kukapa meistä eläisi niin kuin opettaa. Täsmälääkkein ja pikakuurein asiat saadaan kuitenkin hallintaan ja luulen, että parin vuoden päästä olen jo plussalla. 
 
Haluan olla nyt totaalisen rehellinen, kuten huomaat, jotta yhteinen alkumme saisi vahvan tukijalan kasvulle. Olen tosissani! Haluan jakaa elämäni samanhenkisen ja yhteistyökykyisen kumppanin kanssa. En kaipaa siipeilijöitä, enkä hyväksikäyttäjiä elämääni. Toivon myös, että omaat evankelisluterilaiset arvot ja kuulut kirkkoon. 
 
Olen kielitaitoinen ja jonkin verran maailmaa nähnyt. Laajentaisin maailmankuvaani mielelläni lisääkin sopivan kumppanin matkassa. Suvaitsevaisuus ja yhdenvertaisuus ovat tavoitteinani. Aina asiat eivät mene kuten niin kovin ihailemassani Strömsön kunnassa. Tiedäthän, että kuvioissa on niin monta muuttujaa ja kaikki ei ole aina itsestä kiinni.  
 
Kerron vielä, että tarve vakiintumiselleni ei ole täysin omaehtoista. Ymmärrän, etten voi häröillä ympäriinsä nykymaailmassa, jossa on keskityttävä olennaiseen ja oltava tehokkaita. Tunnen, että suuremmat voimat ovat ajaneet minut tähän päätökseen, ja koen jopa, ettei minulla ole vaihtoehtoja. Itse asiassa Sinullakaan ei ole, on vain jonkinlainen aikalisä, jota vastaan voit yrittää taistella. En halua mitenkään painostaa, pakkoavioliittojen kun pitäisi olla jo historiaa, mutta realistinen tämän asian kanssa kannattaa olla. Meidät on luotu toisiamme varten, yksin ei kukaan pärjää!
 
Tekstaa pikimmiten, niin katsotaan synkkaako!
 
Nimimerkki T. Avastehus