Uutiset

Heimon Kalan savustamo Renkoon

Heimon Kala Oy:n savustamo siirtyy Hämeenlinnan Renkoon. Muutto tuli ajankohtaiseksi sen jälkeen, kun yhtiön Uudenkaupungin savustamo vaurioitui pahasti tulipalossa toukokuussa.

-Ensimmäiset tuotteet lähtevät kauppoihin elokuun lopulla. Sitä ennen tuotantotilat remontoidaan. Rekrytoimme savustamoon alkuvaiheessa noin 15 työntekijää, sanoo myyntijohtaja Juha Alanen.

Alasen mukaan tässä vaiheessa ei ole vielä tiedossa, montako Uudenkaupungin savustamon työntekijää on tulossa Renkoon.

-Uudestakaupungista lakkaa noin 14 työpaikkaa. Sinne jäävät tuorekalan käsittely ja fileointi, joiden toimitilat eivät vaurioituneet tulipalossa. Uudessakaupungissa meillä on kymmenen työntekijää.

Heimon Kalalla on Rengossa 11 työntekijää. Rengon toimipiste on huolehtinut yhtiön myynnistä ja markkinoinnista, logistiikasta sekä taloushallinnosta. (HäSa)

Päivän lehti

6.4.2020