fbpx
Uutiset

Heliövaara ja Laaksonen taipuivat ATP-haastajakiertueen finaalissa

Harri Heliövaara ja Henri Laaksonen ovat hävinneet tenniksen ATP-haastajakiertueen turnauksen nelinpelifinaalin Fairfieldissä Kaliforniassa.

Sijoittamaton pari hävisi loppuottelussa ykköseksi sijoitetuille Thaimaan Sanchai Ratiwatanalle ja Indonesian Christopher Rungkatille erin 0-6, 6-7 (7-9).

Vaisun avauserän jälkeen Heliövaara ja suomalaissyntyinen, Sveitsiä edustava Laaksonen venyttivät toisen erän katkaisupeliin. Heillä oli katkaisupelissä kolme eräpalloa, mutta he eivät onnistuneet hyödyntämään niitä ja lopulta Ratiwatana ja Rungkat voittivat ottelun suoraan kahdessa erässä.

– Finaali ei mennyt meidän osalta niin kuin piti. Vastustajat aloittivat terävästi erityisesti verkolta ja no-ad-pisteet menivät järjestään heille. Toisessa erässä päästiin peliin mukaan ja oli saumoja viedä ratkaisu kolmanteen erään, mutta tällä kertaa ei onnistunut. Kiva oli pelata jälleen Henrin kanssa ja jatkamme vielä kolme kisaa sisällä loka-marraskuussa USA:ssa, Heliövaara sanoi tiedotteessa.

Heliövaara ja Laaksonen ovat päässeet nelinpelissä hyvään syysvireeseen, sillä viikko sitten he ylsivät välieriin Stocktonin ATP-haastajaturnauksessa. Heinäkuussa pari voitti Båstadin ATP-haastajaturnauksen.

Heliövaara on ATP:n nelinpelirankingissa sijalla 193.

Asiasanat

Menot