fbpx
Uutiset

Henkilöstöjohtajaksi seitsemän hakijaa Janakkalassa

Janakkalaan tänä syksynä perustettu henkilöstöjohtajan virka kiinnosti seitsemää hakijaa. Kyseessä on uusi virka, ja sen hakuaika päättyi perjantaina.

Virka perustettiin, koska Janakkalan henkilöstöpäällikön viran haltija on ollut pitkään sairauslomalla ja myös sijainen on vaihtunut.

Henkilöstöjohtajan viran hakijoiden joukossa ovat sekä nykyinen vs. henkilöstöpäällikkö Johanna Järvensivu että häntä ennen sijaisena toiminut Merja Ylipaavalniemi. Hän työskentelee tällä hetkellä Pirkkalan kunnan vs. henkilöstöjohtajana.

Heidän lisäkseen virkaa ovat hakeneet Janakkalassa päiväkodin johtajana työskentelevä Nina Seppä, asiakkuuspäällikkö Susanna Hietanen Helsingin kaupungin henkilöstön kehittämispalveluista, Porin kaupungin palvelusuhdepäällikkö Ulla Palttala, Lohjan kaupungin henkilöstön kehittämispäällikkö Päivi Pohjola sekä Kiimingin seurakunnan talousjohtaja Kati Yrttiaho.

Hakijoista Susanna Hietanen, Nina Seppä ja Merja Ylipaavalniemi asuvat Hämeenlinnassa. Kati Yrttiaho on hiljattain hakenut myös Hattulan talousjohtajan virkaa.

Menot