Uutiset

Henkivartija syyttää Liza Minnelliä seksuaalisesta häirinnästä

Laulaja-näyttelijä Liza Minnellin entinen henkivartija ja autokuski syyttää Minnelliä seksuaalisesta häirinnästä. Henkivartija vaatii Minnelliltä yli 100 miljoonan dollarin (77 miljoonan euron) korvausta seksiin pakottamisesta. Mies syyttää Minnelliä myös toistuneista pahoinpitelyistä.

Minnelli puolestaan syyttää ex-henkivartijaansa sopimusrikkeestä, koska tämä on kertonut julkisuuteen asioita, jotka sopimuksen mukaan ovat luottamuksellisia.

Myös Minnellin aviomies on nostanut syytteen laulajatähteä vastaan. Mies vaatii Minnelliltä kymmentä miljoonaa dollaria siitä, että tämä pieksi häntä raivotessaan humaluspäissään. Minnelli on kiistänyt syytteet ja nostanut vastasyytteen, jossa väittää miehen huijanneen häneltä yli kaksi miljoonaa dollaria.

STT-Reuters

T.rexillä koiramaisia tapoja

Hirmuliskojen kärkisaalistaja Tyrannosaurus rex tykkäsi kaluta luita paljolti samaan tapaan kuin nykykoirat. T.rex näyttää pitäneen etenkin kylkiluiden rouskuttelusta.

Hirmuisimman liskon tavoista kerrottiin Amerikan geologisen yhdistyksen kokouksessa Chicagossa tiistaina.

T.rex ilmeisesti halusi kaluta paljaita luita. Fossiililuiden hampaanjäljistä nimittäin ilmenee, että saurus kuori kylkiluista ensin lihat hieman kuten ihminen apehtii pariloitua siankylkeä.

Etenkin hadrosaurusten arvioidaan päätyneen tyrannosaurusten ruokalistalle. Myöskään triceratopsin komeasta sarvesta ei ollut huippupedon pysäyttäjäksi.

Toistaiseksi ei ole tietoa siitä, söikö T.rex etupäässä tuoretta lihaa vai maittoiko sille myös haaska.

Nimi T.rex tuli tutuksi 1970-luvulla myös popmusiikissa. Britti Marc Bolan nimesi tuolloin menestysbändinsä hirmuliskon mukaan.

STT-Reuters

Lamborghini ajaa saksalaismiesten mielissä Britney Spearsin edelle

– Saksalaisten naisten mielestä George Clooney on seksikkäämpi kuin Ferrari, mutta saksalaisten miesten mielissä Lamborghini tuntuu paljon kiehtovammalta kuin Britney Spears, väittää saksalainen käytettyjen autojen kauppias Torsten Kadletz lukemiinsa kyselytuloksiin vedoten.

Torsten Kadletz on sangen suorapuheinen käytettyjen autojen kauppias. Sanomalehti Los Angeles Timesin haastattelussa hän kertoo muun muassa saksalaisen aikakauslehden hiljattain tekemästä tutkimuksesta, jossa kyseltiin, haluavatko saksalaiset viikonloppuseurakseen mieluummin loistoautoja kuin superjulkkiksia. Samalla Torsten pistää sujuvasti vähän omiaan sekaan.

– Niin, naisten mielestä George Clooney päihittää viikonloppuseurana Ferrarin. Se voi johtua siitäkin, että naiset eivät osaa ajaa Ferraria, paukauttaa Torsten, joka ei Los Angeles Timesin oletuksen mukaan feministejä pelkää.

– Entäpä sitten asetelma Lamborghini vastaan Britney Spears. Lamborghini on mielenkiintoinen menopeli, ja Britney Spears puolestaan aivan liian nuori.
Mitä tekemistä 50-vuotias mies muka keksisi Britneyn kanssa kahden päivän ajaksi, minä vain kysyn. Tai Pamela Anderson vastaan vastaan Ferrari. Ferrari voittaa ilman muuta. Pamela on jo ohittanut kulta-aikansa, Torsten vakuuttaa.

Porsche vastaan Brad Pitt

Saksalaisen lehden kyselyn mukaan 60 prosenttia naisista on sitä mieltä, että George Clooney pesee viikonloppuseurana Ferrarin, 69 prosenttia valitsee Porschen sijasta Brad Prittin ja 73 prosenttia vaihtaisi Lamborghinin milloin tahansa Hugh Grantiin.

Miesten kohdalla tilanne on kovasti toisin. Peräti 86 prosenttia miehistä ottaisi Ferrarin ja hylkäisi Pamela Andersonin maantien reunaan ruikuttamaan. Ja 74 prosenttia saksalaismiehistä valitsee Lamborghinin ja jättää Britney Spearsin suosiolla solmimaan pika-avioliittojaan jonkun muun kuin heidän itsensä kanssa.

Autokauppias Torsten Kadletz on innoissaan lehtikyselyn tuloksista. Sen lisäksi että ne vahvistavat hänen omia käsityksiään, Torstenia ilmeisesti viehättää myös se, että hänen mielestään kyselytulokset osoittavat miesten arvostelukyvyn olevan huomattavasti korkeammalla tasolla kuin naisten.

Heidi Klum vastaan Bentley

Los Angeles Timesin haastattelun lopussa Torsten riehaantuu kyselytuloksista lopullisesti ja haluaa kuin kaupantekijäisiksi antaa vielä kaiken puhumansa totuudeksi vahvistavan näytöksen.

Torsten kutsuu autokauppiaskaverinsa paikalle ja kysyy:

– Ottaisitko viikonlopun ajaksi mieluummin Pamela Andersonin vai Ferrarin?
– En tiedä, minä kun olen naimisissa, vastaa kollega.

Vastaus vetää jopa Torsten Kadletzin mietteliääksi. Hän madaltaa ääntään ja toteaa:

– Minun on tunnustettava, että jos minun pitäisi valita Heidi Klumin ja Bentleyn välillä, autolle voisi siinä valinnassa käydä huonosti.

Näin siis Torsten Kadletz, aina vakuuttava ja luotettava käytettyjen autojen kauppias Saksasta. Mutta ostaisitko sinä käytetyn auton tältä mieheltä?

STT

Päivän lehti

30.3.2020