Uutiset

Hiihtoloman menoliikenteessä paljon ulosajoja

Hiihtoloman menoliikenteessä sattui perjantaina lukuisia ulosajoja, jotka ruuhkauttivat liikennettä.

Vakavin onnettomuus tapahtui Raahessa Pohjois-Pohjanmaalla, jossa yksi ihminen kuoli henkilöauton ja kuorma-auton törmäyksessä. Perjantain kolareissa sattui myös pari vakavaa loukkaantumista.


Kanta-Hämeessä ei henkilövahinkoja

Kanta-Hämeessä tapahtui päivän ja illan aikana useita tieltä suistumisia. Yhdessäkään onnettomuudessa ei kuitenkaan tapahtunut vakavampia henkilövahinkoja.

Moottoritiellä ajautui viisi autoa penkkaan erillisissä onnettomuuksissa Janakkalan ja Riihimäen kohdalla. Kaikki onnettomuudet johtuivat huonosta ajokelistä ja liian suuresta tilannenopeudesta. Tien pinta oli onnettomuuksien aikaan jäinen.

Humppilassa kakkostiellä auto päätyi penkkaan iltapäivällä kello kolmen jälkeen.

Jyväskylän seudulla ulosajoja oli ainakin 30, joista suuri osa Nelostiellä kaupungin pohjoispuolella. Lisäksi rekkoja oli jumissa eri puolilla Keski-Suomea.

Leppävirralla Pohjois-Savossa liikenne hidastui pahoin Viitostiellä sattuneen ketjukolarin vuoksi. Samoin kävi Vantaalla Kehä III:lla, jossa liikenne puuroutui tielle kaatuneen rekan vuoksi. Valtatie 12:lla yksi kaista oli suljettuna Hollolan kohdalla, kun henkilöauto ja aura-auto törmäsivät toisiinsa.

Junaliikenne sujui normaalisti parin kaukojunan myöhästymistä lukuun ottamatta.

Ajokeli oli huono suuressa osassa maata jäätävän tihkusateen, lumisateen ja pöllyävän lumen vuoksi. (HäSa-STT)

Mainos