Uutiset

Himopyöräilijä sai menopelinsä takaisin

Saksalainen himopyöräilijä Heinz Stücke riemuitsi keskiviikkona saatuaan varastetun polkupyöränsä takaisin.

Pyörä on Stückelle hyvin rakas. Hän on ajanut sillä 44 vuoden aikana noin 540 000 kilometriä. Pyörä varastettiin Britannian Portsmouthissa, jonne Stücke oli saapunut maailmanympäripyöräilyllään. Kun Stücke aamulla kömpi ulos teltastaan, ei pyörää näkynyt enää missään.

Hätääntynyt Stücke otti yhteyttä poliisiin ja mediaan.

– Olen valmis tekemään mitä tahansa saadakseni pyöräni takaisin, Stücke julisti Portsmouth Newsin haastattelussa.

Ja Stücke sai kuin saikin pyöränsä takaisin. Kaksipyöräinen löytyi hylättynä puistosta.

– Näin odotinkin tässä käyvän. Se on vanha pyörä, joten se ei enää ole järin komea, eikä kukaan taatusti ole valmis maksamaan siitä oikeastaan mitään, Stücke kommentoi.

Stücken pyörä on kolmivaihteinen ja Saksassa valmistettu. Mies on kiidättänyt mustaa menopeliään yli 200 maan rajojen sisällä.

Räjähtävät alushousut ja kakku myös

Kaksi pussia aiheutti pommihälytyksen Kyushun yliopistossa Japanissa. Laukkuihin oli liimattu teksti, joka kertoi niiden sisältävän räjähtävää materiaalia.

Poliisi tyhjensi yliopiston ja kutsui paikalle räjähde-eksperttinsä. Räjähteitä pusseissa ei kuitenkaan ollut. Paperipussissa oli suklaakakku ja muovipussissa naisten alusvaatteita.

Kaksi naisopiskelijaa oli ostanut kakun ja alusvaatteet ystävälleen syntymäpäivälahjaksi. Räjähdelaput oli pantu pusseihin siinä toivossa, että kukaan ei uskaltaisi koskea niihin. He jättivät pussit yliopiston postinkäsittelyhuoneeseen ja lähettivät ystävälleen sähköpostiviestin, jossa kerrottiin lahjojen löytyvän postihuoneesta.

Syntymäpäiväsankari kuitenkin unohti hakea lahjansa sillä seurauksella, että lahjojen antajat pääsivät poliisien kuulusteltaviksi.

Merkillinen huvittelumuoto vei sairaalaan, jopa vankilaan

Kahden amerikkalaiskaverin perin kummallinen tapa viihdyttää itseään vei toisen sairaalaan ja toisen mahdollisesti vankilaan. Toinen pojista pyysi kaveriaan ajamaan autolla hänen päälleen. Kaveri teki työtä käskettyä sillä seurauksella , että yliajettu makaa edelleen sairaalassa murtuneen jalkansa kansa.

Kyseessä ei ollut ensimmäinen kerta, kun sama parivaljakko huvitteli auton alle jäämisellä. Tällä kertaa autolla oli vauhtia 40 kilometriä tunnissa. Sillä nopeudella yliajetulle voisi käydä jotain pahempaakin kuin jalan murtuminen.

Yliajaja sai ilmeisen suureksi hämmästyksekseen kuulla poliisilta, että ihmisen päälle ei tarkoituksella saa ajaa missään olosuhteissa. Ei edes silloin, kun tuleva yliajettu sattuu sitä pyytämään. Seurauksena saattaa olla peräti kolme vuotta vankeutta.

– Se sai olla viimeinen kerta tätä leikkiä, kuski mutisi.

STT

Mainos