Uutiset

HJS tarjosi maalijuhlat

Hämeenlinnan Jalkapalloseura piti maalijuhlia naisten Ykkösen ottelussaan Kaarinan Poikia vastaan keskiviikkona Kaurialassa.

Kotijoukkue otti kauden toisen voittonsa selvästi maalein 6-2 (3-1). Voitto oli täysin oikeutettu, sillä hämeenlinnalaiset olivat parempia kuin sarjassa kolme sijaa ylempänä olevat vastustajansa.

Tämänkin ottelun HJS aloitti kuitenkin tavoilleen uskollisena, kun kaarinalaiset pääsivät ensimmäisen kerran kotijoukkueen kenttäpuoliskolle. 20 minuuttia oli pelattu ja Tuula Siren laukoi maalivahti Jenni Wiklundin torjunnan jälkeen pallon maaliin ja vieraat siirtyivät johtoon.

Norrenavauhdissa

Kovin kauan ei KaaPon johtoasema kestänyt, kun emäntien Jenni Kuossari kaadettiin rangaistusalueella. Tuomitusta rangaistuspotkusta Linda Norrena laukoi pallon varmasti maaliin.

Vain pari minuuttia tästä maalista Norrena oli uudelleen asialla. Komea laukaus painui vastustamattomasti maalin ylänurkkaan.

Vielä jakson loppuhetkillä kotijoukkueen kapteenin Elina Hämäläisen mainio syöttö vapautti Senja Kyöstilän maalin tekoon.

Toisella jaksolla pelin luonne pysyi samanlaisena. Suvi Saalimo laukoi ensin HJS:n neljännen maalin ja sen jälkeen Eveliina Ponkkonen kävi tuikkaamassa maalivahdin pudottaman pallon maaliin. Pari minuuttia ennen pelin päättymistä Sara Lindberg teki KaaPo:n toisen maalin, mutta neljän maalin voiton HJS:lle sinetöi ottelun kolmannella maalillaan Linda Norrena.

-Ei ole oikein osunut pallo maaliin, mutta nyt tuli onnistumisia ja lisämaaleihinkin olisi ollut mahdollisuuksia. Ainakin itselleni tuli sateesta hyvä tunne ja oli kiva pelata, sanoi Linda Norrena.

Hän jatkaa Suomen paidassa jälleen elokuussa tyttöjen 18-vuotiaiden maaotteluissa Venäjää vastaan.

Ei heikkojalenkkejä

Kotijoukkueesta ei heikkoja lenkkejä keskiviikkona löytynyt. Maalivahti Jenni Wiklund pääsi helpolla, eikä puolustukselle tullut pahoja virheitä paljon. Maalin teossa onnistui kolme muuta naista Lindan lisäksi.

Myös valmentaja Juha Jakobsson oli tyytyväinen kauden toisen voittopelin jälkeen.

-Tämä oli kauden paras peli. Me teimme sitä, mihin pystymme ja mitä osaamme. Otimme vastustajilta keskityksissä tilan pois, voitimme ilmapallot ja olimme parempia yksi vastaan yksi-tilanteissa. Linda oli hyvällä jalalla liikkeellä ja tehoja löytyi, kiitteli valmentaja maajoukkuetyttöä.

Sanja Ketola on vieraiden paras maalintekijä tällä kaudella, mutta nyt maaleja ei syntynyt. Niinpä Suvi Saalimo nousi seitsemällä tehdyllä maalilla tilaston kärkeen yhdessä Ketolan kanssa.

Sunnuntaina HJS matkaa Turkuun Pyrkivän vieraaksi ja tiistaina on reissu Mikkeliin cupin peliin. (HäSa)

Päivän lehti

29.11.2020

Fingerpori

comic