Uutiset

HJS toimii hyväksyttyä ohjeistusta noudattaen

Hämeen Sanomien yleisökirjoituksessa 13.6. oli kommentti HJS:n käytännön toiminnasta ja sen epäiltiin olevan ristiriidassa juniorijalkapallon kasvatustavoitteidemme kanssa. Kiitän kirjoittajan hyvää perehtymistä toimintamme periaatteisiin.

Kehittäminen lähtee aina kritiikistä, jolla peilataan tulevaisuutta maailman parhaan harrastuksen parissa. Haluamme toimintamme olevan läpinäkyvää.

Valmennuksen perustavoite on antaa jokaiselle lapselle ja nuorelle oma polku, missä otetaan huomioon hänen kehitystasonsa pelaajana sekä harrastamisen motiivi.

Seura ohjaa E-11 ja sitä nuoremmissa ikäluokissa harjoittelun toteuttamista pienryhmätoimintana pelaajien taitotason mukaan. Tämä toimintamalli on hyväksytty ja ohjeistettu Suomen Palloliitossa sekä Nuoressa Suomessa, jonka sinettiseurana HJS toimii.

Näiden ikäluokkien otteluissa HJS ei salli tasojoukkueiden muodostamista, vaan pelaavat joukkueet kootaan aina keskenään mahdollisimman tasaisiksi.

HJS:n -97 ikäluokka on toteuttanut HJS:n linjaa oikein. Ikäluokan päävalmentaja on hyväksyttänyt toimintamallin ohjeiden mukaisesti HJS:n Jalkapallon Leikki Maailman valmennuksesta seuran kanssa.

Harjoittelun keskeisimpiä tavoitteita on yhdessä kavereiden kanssa oppiminen ja omien taitojen kehittäminen leikinomaisesti ja ilolla.

HJS toimii seurana avoimesti ja rehellisesti. Tämän vuoksi olemme tehneet seuratoimintamme käsikirjan, jonka periaatteita jokaisen joukkueen edellytetään noudattavan. Tämä kirja löytyy myös seuramme kotisivuilta osoitteesta www.hjs.fi.

Haluamme seurana kehittää toimintaamme ja palautejärjestelmää niin, että kaikista epäselvyyksistä olisi mahdollisuus keskustella. Rakentava palaute ja sen oikeanlainen käsittely on avain seuratoiminnan kehittämiseen.

Toivon yhteydenottoa suoraan toiminnastamme vastaaviin henkilöihin, jotka nimet puhelinnumeroineen löytyvät kotisivuiltamme. Takaan anonyymisuojan jokaiselle sitä haluavalle.

Hyvänolon Jalkapalloa Sydämellä, Teille kaikille.

Jukka Rantanen

puheenjohtaja

Päivän lehti

29.11.2020

Fingerpori

comic