fbpx
Uutiset

HJS tykästyi Kantolaan

Hämeenlinnan Jalkapalloseuran joukkueet ovat harjoitelleet toukokuun lopulta Kantolan tapahtumapuiston ruohokentällä. HJS lähti evakkoon Pullerin kentiltä, joilla pelattiin viime viikolla nuorten lentopalloilijoiden mammuttiturnaus Power cup.

HJS:n toiminnanjohtajan Ville Dahlmanin mukaan Kantolan tapahtumapuisto on ollut erinomainen paikka jalkapallon harjoitteluun.

– Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Kantolan tapahtumapuistoon. Siellä on lähes Pullerin kenttien kokoinen alue ja ruohokenttä erinomaisessa kunnossa. Tapahtumapuisto on tarjonnut meille erinomaisen paikan harjoitteluun, hän kiittää.

Dahlmanin mukaan Pullerin kentät eivät ole parhaassa mahdollisessa kunnossa, koska kuivaa on ollut ja myös lentopalloturnaus jätti jälkensä. Kantolan tapahtumapuistossa HJS:n joukkueiden harjoittelu kuitenkin päättyy tällä erää tähän viikkoon. Tapahtumapuisto on varattu kesäkuun lopun rock-konsertille ensi viikon alusta lähtien.

– Olemme kuitenkin seurana vapaaehtoisesti päättäneet, että olemme valmiina olemaan pois Pullerilta vielä ensi viikon, jos kenttien kunto niin vaatii. Osa harjoituksista siirtyy tekonurmelle, joka on hyvässä kunnossa. Mietimme myös muita korvaavia harjoituspaikkoja. Mahdollista kuitenkin on, että osa ensi viikon harjoituksista joudutaan peruuttamaan. Seuralle tilanne on tietysti haasteellinen. Joukkueemme kuitenkin pelaavat ottelunsa normaalisti Pullerin kentillä, koska varakenttiä ei ole, Dahlman sanoo.

Kantolan tapahtumapuistoa ei HJS kuitenkaan unohda.

– Lomakauden jälkeen seura ja kaupungin yhtiöt keskustelevat, kuinka kaupungin lähiliikuntakenttiä ja tapahtumapuistoa voisi hyödyntää entistä enemmän seuratoimintaan. Hyvä olisi löytää keinoja, joilla voisimme vähentää Pullerin kenttien kuormitusta niin, että siellä kentät pysyisivät hyvässä kunnossa kauden loppuun saakka, Dahlman tuumaa. HäSa

Asiasanat

Menot