Uutiset

HJS vain pisteen päässä Kolmoseen noususta

Jalkapallo TP-49–HJS 0–2

Akaa

Hämeenlinnan Jalkapalloseura on jyrännyt voitosta voittoon jalkapallon Tampereen piirin Nelosessa, eikä joukkueen nousu Kolmoseen ole enää kuin pisteen päässä. HJS saa sinettinsä nousulle, jos se saa pisteenkin perjantain kotiottelustaan FC Teivoa vastaan.

HJS on pelannut 17 ottelua ja voittanut niistä 17. Joukkueen maaliero on murskaava 103–5. HJS on kerännyt tähän mennessä 51 sarjapistettä. Toisena oleva TPV:n kakkosjoukkue on jäänyt hämeenlinnalaisista 14 pisteen päähän. Paltsareiden kanssa karsintapaikasta kamppailee Janakkalan Pallo, joka vaanii vain pisteen päässä tamperelaisista.

HJS jatkoi voittoputkeaan lauantaina Akaassa, kun se voitti Toijalan Pallo -49:n 2–0 (1–0). Jere Suomalainen teki ensimmäisen maalin rankkarista ja Eppu Kallio sinetöi loppunumerot juuri ennen päätösvihellystä.

HJS:n päävalmentaja Lauri Hakanen luonnehti lauantain tulosta rutiinivoitoksi.

– Laskimme juuri, että meiltä puuttui nyt eri syistä 14 pelaajaa. Emme olleet yhtä vaarallisia kuin yleensä. Silti tämä oli ihan ok-suoritus joukkueelta. Meiltä löytyy miehiä, jotka pystyvät kääntämään pelejä voitoiksi.

Hakasen mukaan HJS:n puolustuslinja pelasi lauantainakin vahvasti. Hän nosti alakerrasta esiin Markus Joenmäen ja Jarkko Riihimäen.

– Suomalaisen Jere teki voittomaalin ja paljon töitä läpi ottelun. Myös hyökkäyksen Aleksi Latvanen oli hyvä, Hakanen arvioi.

Asiasanat