Uutiset

HJS:n C-nuoret varmistivat SM-lopputurnauspaikan

Hämeenlinnan Jalkapalloseuran C-poikien (1996-syntyneiden) joukkue varmisti jo hyvissä ajoin paikan ikäluokan SM-lopputurnaukseen eli heinäkuun lopulla Porissa pelattavaan Kai Pahlman -turnaukseen.

HJS:n C-poikien kilpajoukkue pelaa Etelä/Länsi -sarjassa yhteensä 22 ottelua. HJS on voittanut toistaiseksi kuudesta pelaamastaan ottelusta neljä, pelannut yhden tasapelin ja hävinnyt kerran. HJS kaatoi esimerkiksi Valkeakosken Hakan luvuin 3-0.

Sarjassa on joukkueita Tampereen, Satakunnan, Turun, Helsingin ja Uudenmaan piireistä.

Näiden otteluiden pohjalta erillisessä sarjassa HJS:n kanssa Haka, Tampereen Ilves, TPS ja Salon Palloilijat karsivat kolmesta paikasta Kai Pahlman -turnaukseen.

-Olimme jo viime vuonna C14:n SM-lopputurnauksessa, jonne pääsee valtakunnan 16 parasta joukkuetta, kertoo HJS:n valmentaja Jouko Salminen.

Joukkueen vastuuvalmentajana toimii Ernö Varga.

Joukkueen parhaimmistoon ovat kuuluneet toppariduo Matias Caven ja Eero-Matti Auvinen. Oikea pakki Jami Kyöstilä on kantanut hyvin vastuuta. Keskikenttäpelaaja Sakari Sulonen on ollut erittäin tärkeä pelaaja joukkueelle. Maalivahti Juuso Alakoski on onnistunut hyvin ja hän on torjunut useita nollapelejä.

Kai Pahlman -turnaus pelataan 28.-31.7. Porissa. Järjestävänä seurana on Jazz -juniorit. (HäSa)