fbpx
Uutiset

HJS:n Huhtapelto ratkoi hattutempulla

Tervakosken Pato ja Hämeenlinnan Jalkapaloseura mittelivät Nelosen alueen paikallisesta paremmuudesta Tervakosken nurmella, mutta paremmasta ei ollut mitään epäselvyyttä. HJS oli erittäin armoton vierailija, jolle Pato joutui taipumaan 0–8 (0–2).

HJS on jyrännyt alkukauden murskatahdilla, sillä se on voittanut kaikki tähän asti pelaamansa yhdeksän ottelua.

Heti pelin alussa tullut voittomaaliksi jäänyt avausosuma antoi suunnan ottelulle. Eppu Kallio keskitti vasemmalta täysin vapaasti ja Padossa uransa aloittanut Juuso Huhtapelto puski sisään.

– Meidän pakkimme Ville Vanhatalo oli ikävästi poissa pelistä. Vastustaja sai keskittää rauhassa. Pakkamme oli muutenkin levällään. Paha homma oli myös 0–2-osuma jakson lopulla, sanoi Padon valmentaja Janne Lindberg.

Huhtapelto teki toisen maalinsa juuri ennen taukovihellyksestä Jere Suomalaisen antaman kulmapotkun jälkitilanteesta.

Sitä ennen Padon kärki Daut Kuqi sai keltaisen kortin ja jatkotilanteesta Lindberg joutui ulosajetuksi.

– Totuus sattuu joskus tuomariin. Peli ei tuomareihin ratkennut, mutta ei pelaajille pitäisi huudella lempinimillä, Lindberg sanoi.

HJS vei toista jaksoa näytöstyyliin.

Ensin Huhtapelto sinetöi hattutemppunsa taitavalla lirutuksella. Jussi Länsimaa iski läheltä 4–0:aan.

Padon tilannetta heikensi toppari Timo Siivosen suora punainen kortti, kun hän paikkasi omaa huolimattomuuttaan.

Jere Suomalainen teki myös hattutempun. Yhden maaleistaan hän laukoi rankkarista. Suomalainen on sarjan maalihai 17 osumalla.

Vaihtopelaaja Aleksi Latvanen teki todellisen soolomaalin huimalla taituruudella.

– Todella makea suoritus joukkueelta. Olen ylpeä jokaisen pelaajan koko 90 minuutista. Ryhdikäs esitys. Meillä oli jo alussa paikkoja, mutta eihän joka paikasta voi mennä, sanoi HJS:n pelaajavalmentaja Lauri Hakanen

– Mikään ei yllättänyt. Pato on vahva ja fyysinen ryhmä. Lisäksi Daut Kuqi toi vaarallisuutta. Saimme nämä asiat eliminoitua tehokkaasti, Hakanen jatkoi.

Padon nuori maalivahti Elias Lehtola otti monta hyvää pelastusta, vaikka HJS teki kahdeksan osumaa hänen selkänsä taakse.

– HJS oli paljon parempi, mutta lukemat ovat äärettömän rumat. Ylpeytemme katosi, vaikka pitäisi pelata loppuun asti – etenkin kotikentällä, Lindberg sanoi. HÄSA

Asiasanat

Menot