Uutiset

HJS:n naiset väsähtivät JyPK:n kyydissä

Hämeenlinnan Jalkapalloseuralla on luvassa työntäyteinen kausi naisten Ykkösessä. Nuori joukkue hävisi avausottelunsa Merilappi Unitedille reiluin 8–0-luvuin, ja lähes samanlainen tahti jatkui sunnuntain kotiavauksessa Jyväskylän Pallokerhoa vastaan. Avausjakson hyvin taistellut HJS väsähti toisella jaksolla ja hävisi lopulta maalein 7–2 (1–2).

HJS aloitti ottelun pirteästi ja johti kamppailua tauolla Suvi Saalimon ja Ulla Frimanin maaleilla. JyPK rynnisti kuitenkin toisen jakson alun vahvasti. Hattutempun iskeneen kapteeninsa Miina-Maija Tapanisen johdolla jyväskyläläiset menivät menojaan. Tapanisen lisäksi HJS:n maaliverkkoa heiluttelivat Tiina Tiainen, Tiiu Puhakainen, Pipsa Ranttila ja Noora Savolainen.

JyPK:n tehopelaaja Tapaninen viihtyi hyvin Säästöpankki-areenan tekonurmella.

– Vain ottelun alku oli hieman hankala, mutta toisella jaksolla jaksoimme syötellä tarkasti ja jauhaa peliä sitkeästi kohti vastustajan maalia. Sellaisella pelillä niitä tilanteitakin pikkuhiljaa aukeaa, Tapaninen muistutti.

HJS:n paras pelaaja oli kokenut Suvi Saalimo, joka urakoi kärkenä hurjasti. Myös hänkin väsähti kuitenkin toisella jaksolla.

– Ensimmäinen jakso oli meiltä ihan hyvää peliä, vaikka keskelle tahtoikin jäädä aukkoja. Toisella jaksolla jalat eivät vaan enää riittäneet, Saalimo myönsi.

Myös HJS:n päävalmentaja Jarmo Nurmi oli tyytyväinen tyttöjensä menoon ensimmäisellä jaksolla.

– Ottelun alku oli jo ihan erilaista peliä kuin viikko sitten Kemissä. Asenne oli kohdallaan ja kaikki taistelivat hyvin. Loppua kohden väsyneen joukkueen keskikenttä alkoi kuitenkin vuotaa, Nurmi harmitteli.

HJS:llä oli sunnuntainakin kokoonpanossaan monta B-junioria.

– Heistä parhaiten tällä kertaa onnistui keskikentällä ihan hyvin urakoinut Saara Hilden, Nurmi arvioi.

HJS pelaa seuraavan ottelunsa ensi sunnuntaina Tampereella. Joukkue kohtaa tuolloin Ilveksen. (HäSa)

Asiasanat

Päivän lehti

24.9.2020

Fingerpori

comic