fbpx
Uutiset

HJS:n naisten sarjanousu lähellä

Hämeenlinnan Jalkapalloseuran naiset ovat lähellä pikaista paluuta jalkapalloilun Ykköseen, kun he kukistivat lauantaina sarjajohtaja Pargas Idrottsföreningin 3–2 (3–0).

HJS nousi tähän asti sarjaa johtaneen PIF:n ohi kahdella pisteellä. Kotijoukkueella on kaiken lisäksi vielä kaksi peliä jäljellä, kun se kohtaa ensin vieraissa Ylöjärven Ilveksen ja kotona Liedon Pallon.

Paraisilla on jäljellä ainoastaan yksi peli. Näin hämeenlinnalaisten sarjanousu on joukkueen omissa käsissä.

Ottelun alku lupaili edellisen pelin toisintoa, jonka PIF voitti peräti 8–0. Vierasjoukkue painosti, mutta sitten HJS iski.

Suvi Saalimo pääsi karkuun ja sijoitti varmasti ohi maalivahdin. Heti perään joukkueen toinen maalitykki Jenni Kuossari siirsi hämeenlinnalaiset kahden maalin johtoon. Vielä ennen taukoa Saana Tattari teki emäntien kolmannen maalin.

Toinen jakso oli kuitenkin vieraiden ja joukkue teki kaksi maalia. Sen lähemmäksi PIF ei kuitenkaan päässyt ja kotijoukkue varmisti sarjajohtajan paikan. Kokonaisuudessa HJS pelasi mainion pelin.

Saalimo ja Kuossari tehokkaita

Hämeenlinnan Jalkapalloseuran Suvi Saalimo teki jälleen maalin ja nyt hänen kauden saldonsa on 20 maalia. Ja olisi ollut enemmänkin ilman hukattua rangaistuspotkua. Jenni Kuossari on tehnyt kauden aikana vain yhden maalin Saalimoa vähemmän.

– Toisella jaksolla hiipi hyvä olo puseroon eikä tarkkaavaisuus ollut enää parhaimmillaan. Mukana meillä oli kaksi B-ikäistä tyttöä ja sekä Sini Lahtinen että maalivahti Sara Inget onnistuivat hyvin. Tarkoituksena meillä on pikainen paluu Ykköseen ja onneksi tuo nousu on nyt omissa käsissä, sanoi joukkueen valmentaja Jarmo Nurmi.

Asiasanat

Menot