fbpx
Uutiset

HlAS:n ampujilla tähtäimet kohdillaan

Ruutiaseiden pistoolilajien ja pienoiskiväärin ampumaurheiluliiton Hämeen alueen mestaruuskilpailut tähtäiltiin viikonloppuna Hollolassa Hälvälän hienoissa ratapuitteissa.

Pistoolilajeissa mestaruuksia rohmusi Hämeenlinnan ampumaseuran kokenut pistooliampuja Seppo Jortikka, jonka kaulaan pujotettiin useampi kultamitali (sarjoissa Y70-olympiapistooli, isopistooli, pienoispistooli ja vakiopistooli). HlAS:n muita voittajia olivat Pentti Järvinen sarjassa vakiopistooli Y60 ja Jussi Nylund sarjassa M. Järvinen oli myös kolmas pienoispistoolissa, ja Nylund tähtäsi pronssi myös sarjassa M-vakiopistooli.

Joukkuekisoissa HlAS saavutti kaksi voittoa (sarjat vakiopistooli M50 ja pienoispistooli M50). Pekka Varjus nappasi hopeaa sarjassa Y60-vakiopistooli ja pronssia isopistoolissa.

Pienoiskiväärissä HlAS:lle kultamitalin ampuivat Meri-Tuulia Leppänen (sarja N16), Leija Niiles (N50), myös hopeaa M50-sarjassa voittanut Seppo Laakso (M50 3×20), Lotta Kärnä (12T) ja nuorten tukiampujien joukkue sarjassa 12T. Joukkueessa ampuivat Kärnän lisäksi Kaisa Rajala, joka sai hopeaa henkilökohtaisessa kilpailussa ja Iida Alanoja. Mikko Mantere tähtäsi pronssille M16-sarjassa, kuten myös 14T-sarjassa ampunut Yaroslav Isanov. M18-sarjassa Nuutti Pieskä oli toinen ja Lassi Kukkumäki kolmas. M50-sarjassa Seppo Laakso vei hopean ja Mauri Myllyniemi tähtäsi pronssille Y70-sarjassa.

Asiasanat

Menot