Uutiset

HNMKY U23 pyöritti PuBin nurin

Punaportin Blues kohtasi kotisalissaan Seminaarin koululla Helsingin NMKY U23:n koripallon eteläisen alueen 2. divisioonassa.

Sarjakakkonen ja jo viime kaudella noususta karsinut HNMKY oli syyskaudella ottanut selkeän kotivoiton ja toiseksi viimeisenä 12 joukkueen lohkossa majaileva PuB joutui jälleen nöyrtymään lukemin 89–46 (36–23).

– Heikkotasoinen matsi meiltä. Ensimmäinen puoliaika oli vielä jonkinlaista peliä ja ero pysyi pienenä, kunnes jakson lopussa hieman repesi, kertoi PuBin pelaajavalmentaja Lassi Utrio.

– Heitto ei meillä kulkenut ja oikein mistään ei mennyt sisään, varsinkaan toisella puoliajalla, ja homma lähti käsistä. HNMKY on nuori ryhmä ja heillä oli kova prässi. Sen kanssa olimme vaikeuksissa. Pallonmenetyksiä tuli liikaa.

Kolmannen neljänneksen HNMKY vei pistein 28–11 ja ratkaisi ottelun. Kotijoukkueesta pisteitä heittivät Lassi Utrio 23, Eelis Pärssinen 8, Eetu Koivuniemi 5, Ari Lehtola 5, Miikka Kilpinen 3 ja Ville Repo 2.

Sarjakausi jatkuu huhtikuun puoliväliin ja nousijana kauteen lähtenyt PuB pelaa vielä viisi ottelua, joista kolme kotona. Kaksi viimeistä putoaa suoraan 3. divisioonaan. Hämeenlinnalaisilla on kuusi pistettä eroa seuraavana ylempänä olevaan kaksikkoon.

– Heikolta näyttää. Ei tässä paljon enää elätellä toiveita noususta karsijan paikalle, varsinkaan tällaisella pelillä, Utrio summasi. (HäSa)

Asiasanat

Päivän lehti

29.11.2020

Fingerpori

comic