Uutiset

Hokkanen voittoon Kushin-Kanin kisoissa

Hämeenlinnan Kushin-Kania nykyisin edustava Anna-Kaisa Hokkanen ylsi voittoon lauantaina Myllymäen luolassa järjestetyissä potkunyrkkeilykisoissa. Hokkanen voitti pistein 2–1 tutun kilpakumppaninsa Hanna Raatesalmen Vantaalta. Ottelu käytiin alle 56 kilon alapotkusarjassa.

Ottelu oli alusta lähtien tiukka, mutta Hokkanen aloitti terävästi ensimmäisen erän ja voitti sen selvästi. Toinen ja kolmas erä oli tiukkaa vääntöä ja välillä vantaalainen kävi johdossa. Hokkanen kuitenkin taisteli lopulta voiton.

– Olimme otelleet ennen Hämeenlinnan kisoja kolme kertaa. Hanna oli voittanut minut kahdesti ja minä hänet kerran. Tämä oli hyvä kauden aloitus ja pääsin nyt tasoittamaan puntitkin, jutteli Hokkanen.

Miesten puolella Kushin-Kanin Pyry Kujala joutui jälleen tyytymään vain näytösotteluun, sillä hänen sarjaansa ei tullut muita ottelijoita. Kujala sai kuitenkin hyvän Sparrin raumalaiselta juniorilta Aleksi Rautiaiselta.

– Eiköhän seuraaviin kisoihin minulle jo taas ottelu saada aikaiseksi. Hyvän sparrin sain kuitenkin tänäänkin ja pääsin kokeilemaan vähän erilaisia tekniikoita, jotka purivat ihan hyvin, Kujala muisteli.

Vaasalainen Henrik Björqvist urakoi lauantain kisoissa kahden ottelun verran voittaen molemmat selvästi. Ottelut käytiin alle 71 kilon alapotkusarjassa. (HäSa)

Asiasanat