fbpx
Uutiset

Hokkaselle niukka tappio MM-karsinnassa

Lauantaina Vaasassa käydyissä potkunyrkkeilykisoissa käytiin mielenkiintoinen taisto, jossa oli panoksena paikka maajoukkueeseen edustamaan Suomea MM-kisoihin. Naisten kamppailu käytiin Hämeenlinnan Kushin-Kanin Anna-Kaisa Hokkasen ja Vantaan Kamppailukeskuksen Hanna Raatesalmen välillä. Kaksikko kohtasi jälleen toisensa sarjassa K-1 -52 kg.

Hokkanen oli aiemmin kaudella voittanut Raatesalmen, ja Raatesalmi taas voitti Hokkasen SM-finaalissa. Unkarin Maailman cup, joka taas toimi näyttöpaikkana maajoukkueeseen, meni Hokkasen nimiin hänen voittaessaan finaalissa Raatesalmen voittaneen vastustajan.

Tällä perusteella Hokkasen olisi pitänyt päästä suoraan maajoukkueeseen. Näin ei kuitenkaan käynyt ja nyt käyty karsintaottelu merkitsi paikkaa jommallekummalle.

Ensimmäinen erä meni Raatesalmen hallitessa. Toisessa erässä Hokkanen pääsi otteluun sisään ja pääsi lyömään vahvoilla suorillaan Raatesalmea. Samoin Hokkasen etupotkut toimivat loistavasti. Kolmanteen erään lähtiessä tilanne oli tasan ja Raatesalmi sai puristettua niukan voitoin pistein 2–1.

– Harmittaa aivan älyttömästi. Olen treenannut kesän kovaa ja valmistautunut tähän. Nyt tuli vielä niukimmalla mahdollisella tavalla takkiin. Tämä oli kuitenkin yksi matsi muiden joukossa, nyt pieni huili ja takasin kehään. Ensi kerralla ei jätetä tätä arvuuttelujen varaan. Osallistun kuitenkin parin viikon päästä käytäviin maajoukkueleirityksiin. Siellä saan kovaa sparria tulevaan kauteen, Hokkanen sanoi.

Asiasanat

Menot