Uutiset

Hotelli Petäys muuttuu kaikille avoimeksi

Hotelli Petäys avataan keskiviikkona yleisölle perusteellisen remontin jälkeen. Samalla muuttuu myös paikan toimintatapa: entisestä kurssihotellista tulee kaikille avoin koulutus- ja vapaa-ajankeskus.

Hotellin omistaa edelleen Palvelualojen ammattiliitto PAM, joka käyttää sitä omassa kurssi- ja koulutustoiminnassaan. Lisäksi Hattulan Tyrväntöön tavoitellaan muita koulutustilaisuuksia ja etenkin tavallisia matkailijoita.

-Uudistuksen tavoitteena oli vastata nykyajan tarpeisiin. Olemme lisänneet huomattavasti vapaa-ajan tarjontaa, ja se palvelee yhtä hyvin koulutusta kuin varsinkin kesäaikaan muuta matkailua, Petäyksen liiketoimintaa pyörittävän Etelä-Hämeen Lomat Oy:n toimitusjohtaja Aimo Bonden kertoo.

Petäys on kevään aikana muuttunut sekä sisältä että ulkoa. Rantaa ja piha-alueita on rakennettu ja siistitty, ja myös sisällä muutoksen huomaa heti.

Etelä-Hämeen Lomat Oy:n hallituksen puheenjohtaja ja PAM:n talousjohtaja Jukka Mattila kertoo, että kurssihotellin uudistamista suunniteltiin liitossa pitkään. Toimintamalli kirkastui, kun Aimo Bonden tuli mukaan kuvioihin.

-Uudistustyö kaikkineen on PAM:lle useamman miljoonan satsaus. Aluksi tehtiin peruskorjaus ja sen jälkeen on uudistettu hotellin ilmettä ja rakennettu lisää majoitustiloja ja palveluita, Mattila kertoo.

Petäyksen viralliset avajaiset järjestetään vasta syksyllä, kun koulutus- ja kurssimatkailun kausi käynnistyy.

Päivän lehti

3.4.2020