Uutiset

Houston läskikaupunkilistan kärjessä

Houston on neljättä kertaa viimeisten viiden vuoden aikana Yhdysvaltain läskikaupunkilistan ykkösenä. Top 25:een mahtuu neljä muutakin Teksasin kaupunkia. Houstonin perässä läskiyslistalla seurasivat Philadelphia, viimevuotinen voittaja Detroit, Memphis, Tennessee ja Chicago.

Hyväkuntoisimmaksi kaupungiksi listan tehnyt Men’s Fitness -lehti valitsi Seattlen.

Lehden päätoimittajan Neal Boultonin mukaan Houston saa kiittää tittelistään ennen muuta pikaruokaravintoloitaan, joita kaupungissa on tuplasti tiuhemmassa kuin Yhdysvalloissa keskimäärin.

Lehti vertaili listaa varten muun muassa Yhdysvaltain kaupunkien ravintoloita, ilman laatua ja kuntosalien määrää.

Houstonin pormestari Bill White on leimannut tutkimuksen ”pääosin voodooksi ja petokseksi”.

STT-Reuters

Valokuvamalliksi 96-vuotiaana

Ei ole koskaan liian myöhäistä aloittaa uudessa ammatissa. Britanniassa on ilmestynyt suurille mainostauluille kuva, jossa 96-vuotias nainen debytoi meikkimallina.

Mainoksessa poseeraa Guyanassa syntynyt eläkeläinen Irene Sinclair. Hyvin säilynyt mummo mainostaa suosittua kasvorasvaa.

– En ole koskaan aiemmin pitänyt itseäni kauniina. Nyt kuitenkin tuntuu siltä, että olen kaunis, Sinclair kehrää.

Hänen mukaansa ratkaisevaa on ollut arvokas ikääntyminen.

– Salaisuuteni on se, että en jää sisätiloihin. Yritän saada mahdollisimman paljon raikasta ilmaa kävelylenkeillä, 96-vuotias valokuvamallitulokas tiivistää.

STT-AFP

Kiinalaisilla kiire naimisiin

Kiinalaisilla on nyt kova kiire naimisiin. Kiinalaisessa horoskoopissa siirrytään 9. helmikuuta kukon vuoteen, jota pidetään perinteisesti epäonnisena aikana vihkimiseen.

Niinpä eri puolilla jättivaltiota jonotetaan nyt avioliittohakemukset kourassa. Parit haluavat ehtiä alttarille vielä apinan vuoden aikana.

– Bisneksemme on yleensä hiljaista tähän vuodenaikaan. Nyt meillä kuitenkin on paljon asiakkaita, vahvistaa rouva Wang, joka johtaa vihkivalokuvia ottavaa studiota Pekingissä.

Wangin liikkeen ulkopuolella odotellut Gui Lu myönsi, että kalenteri oli saanut hänet ja hänen morsiamensa liikkeelle.

– En usko juurikaan epäonnen vuoteen. Toisaalta en voi sanoa, että en usko lainkaan. Tämä on kiinalainen perinne, ja meidän tulisi pitää sitä yllä, Gui Lu arvioi.

STT-Reuters

Päivän lehti

13.7.2020