Uutiset

HPK aikoo jatkaa …voittoputkeaan

Vähän vielä pihisee: HPK:n jääkiekkojoukkueella on yhä langanohut mahdollisuus päästä pudotuspeleihin.

Se edellyttää omia voittoja ja toisaalta sitäkin, että lähimpänä olevien joukkueiden ottelut päättyvät juuri sopivasti.

Kerholla on jäljellä runkosarjasta viisi ottelua, joista se saa pelata kolme kotihallissa. Tiistaina Ritariareenaan tulee JYP, jonka play off -paikka on ollut varma jo pitkään. Neljäntenä sarjassa oleva JYP tavoittelee vahvasti kotietua puolivälieriin.

– Vastassa on liikkuva, taisteleva ja kovasti työtä tekevä joukkue. Hikinen iltapuhde on tiedossa, vakuuttaa HPK:n puolustaja Antti Bruun, joka on pelannut viime otteluissa erittäinkin hyvin.

– Voitot ruokkivat itseluottamusta ja tuovat hyvän fiiliksen, Bruun jatkaa.

HPK on nyt kolmen ottelun voittoputkessa. Olympialaisten jälkeen se on voittanut vieraissa Kalpan ja Pelicansin ja kotona Ilveksen. Kerho ei siis ole luovuttanut, vaikka sarja-asetelma ei ole ollut kovin hääppöinen.

– Päätimme, että loppuun saakka vedetään täysillä. Jokainen meistä pelaajista on sen velkaa kaikille – toisille pelaajille, seuralle, kannattajille. Meistä jokainen haluaa näyttää, ettemme ole niin huonoja kuin taulukko näyttää, Bruun tuumaa.

Hänen oma pelinsäkin on parantunut kauden loppusuoralla huimasti.

– Olen saanut onnistumisia ja turha puristaminen on jäänyt pois. Vanha viisaus on, että onnistumiset ruokkivat itseluottamusta ja silloin tulee hyvää.

HPK:n valmentaja Vesa Viitakoski sanoo, että HPK aikoo jatkaa samalla tavalla, kun se on pelannut viime ottelunsa.

– Jätkille on hattua nostettava. Hienosti he ovat tässä tilanteessa huutoon vastanneet, Viitakoski kertoo.

Viitakosken mukaan HPK jatkaa tiistaina samalla kokoonpanolla, joilla se on voitot olympiatauon jälkeen kaapinut. (HäSa)

 

 

Asiasanat