fbpx
Uutiset

HPK aikoo löytää …ratkaisun pian

HPK:n johto on viikonlopun aikana pyrkinyt selvittämään viime viikolla esiin noussutta sisäistä ongelmaansa liigajoukkueen päävalmentajan (Kai Rautio) ja joukkueen välillä.

– Maanantaina istumme alas ja neuvottelemme. On selvää, että ratkaisu on löydettävä mahdollisimman nopeasti. Emme voi elää tällaisessa tilanteessa pitkää aikaa, sanoo HPK:n toimitusjohtaja Risto Korpela, jonka mukaan HPK:n edustusjääkiekon hallitus ja operatiivinen johto pyrkivät viemään neuvottelut loppuun pikaisella aikataululla.

HPK:n joukkue palaa harjoituksiin tiistaina. Todennäköisesti joukkueen loppukauden valmennuskuviot ovat silloin selvillä. Seuraavan ottelunsa Kerho pelaa kotihallissa perjantaina. Vastustajaksi tulee Espoon Blues.

Viime aikojen HPK:n itselleen aiheuttama myllerrys on jättänyt tykkänään varjoonsa spekulaatiotkin Kerhon mahdollisista pelaajavahvistuksista. Kerhohan on ilmoittanut jo ajat sitten etsivänsä joukkueeseensa keskushyökkääjää.

– Otetaan asia kerrallaan. Sentteriasia ei ole unohtunut, mutta ensin on saatava nämä muut palikat kuntoon, Korpela kertoo.

Myös HPK:n puolustus on saamassa vahvistusta. Kokenut Marko Tuulola on jo harjoitellut HPK:n liigajoukkueen mukana. Tuulolan olkapää operoitiin keväällä ja hänen sairauslomansa kestää lokakuun loppuun. Hämeen Sanomien tietojen mukaan HPK:n ja Tuulolan väliset neuvottelut ovat jo loppusuoralla. (HäSa)

 

Asiasanat

Menot