Uutiset

HPK-akatemia ei saanut erääkään OrPolta

Ilman liigavahvistuksia pelannut HPK-akatemia ei saanut Oriveden Ponnistukselta erääkään sunnuntaisessa lentopallon naisten Ykkössarjan pelissä Elenia-areenassa. Selviin 0–3 (15–25, 14–25, 25–27) -lukemiin päättyneen ottelun kolmas erä oli kotijoukkueelta hyvää lentopalloa, mutta senkin OrPo onnistui kääntämään lopussa itselleen. Näin kotijoukkue joutui lähtemään joulutauolle tappio niskassaan.

Samana päivänä Kangasalalla pelattu liigapeli oli kutistanut Kerhon pelaajalistan ja valmentajakaartinkin minimiin. Akatemian valmentajana toimineelle Minttu Lemolalla komennus valmennuspuuhiin oli ensimmäinen laatuaan ykkössarjatasolla.

– Meillä oli todella epätavallinen kokoonpano tänään, valmentajasta lähtien. Tämä on ollut kyllä tiedossa heti kauden alusta lähtien, mutta kyllä se vähän outoa oli olla valmentajana tällä tasolla, nuoremmissa ikäluokissa valmentajakokemusta kartuttanut Lemola kertoi.

HPK:n peli oli kaksi ensimmäistä erää melkoista hakemista, ja virheitä tuli paljon. Lemola yritti vaihdoilla saada joukkuetta heräämään.

– Lähdin todella rohkeasti vaihtamaan pelaajia, ja kokeilimme monenlaista kuusikkoa siellä. Vähän hakemista ne kaksi ensimmäistä erää olivat. Ja totta kai harmittaa, että se kolmas erä ei kääntynyt meille, vaikka johdimme sitä loppuhetkillä, Lemola harmitteli.

Akatemian osalta runkosarjaa on jäljellä enää yksi ottelu. Tammikuun 15. päivänä pelattavaan otteluun saapuu vieraaksi Raision Urheilijat. Sitä ennen on kuitenkin aika levätä.

– Joulutauko kestää tapaninpäivään asti. Meillä on ollut aika rankka syksy, nyt on hyvä antaa mielen vähän levätä. Pelaamme varmaan yhden harjoitusottelun tammikuun alussa, ennen sitä runkosarjan viimeistä peliä, Lemola sanoi. HäSa

Asiasanat

Päivän lehti

23.9.2020

Fingerpori

comic