Uutiset

HPK-akatemialle piste mukaan Helsingistä

HPK-naisten lentopallon ykkössarjassa pelaava akatemiajoukkue sai sunnuntaina Helsingin vierailultaan yhden pisteen kotimatkalle, kun sarjan kärkijoukkueisiin lukeutuva Helsinki Volleyn ykkösjoukkue kaatoi kerholaiset pitkän kaavan mukaan erin 3–2 (25–11, 13–25, 21–25, 25–13, 15–10).

– Ensimmäinen erä oli meiltä huono, mutta toiseen erään muutimme vähän asioita ja se toimi. Neljännen erän puolivälissä Minttu Lemolalle tuli pieni loukkaantuminen. Viidettä erää pelattiin tasaisesti numeroihin 10–10, mutta sen jälkeen lopetimme pelaamisen. Siinä tuli yksi tuomarivirhekin, mutta niitä sattuu aina välillä, mietti HPK:n akatemiajoukkueen italialainen päävalmentaja Flavio Rocca.

Hämeenlinnalaisten parhaana pelaajana palkittiin passari Oona Yli-Pekkala.

– Olen hänen palkitsemisestaan samaa mieltä. Koko joukkueen vastaanotto toimi hienosti ensimmäistä erää lukuun ottamatta, Rocca kehui.

HPK jatkaa ykkössarjan kakkoslohkossa toiseksi viimeisenä. Kerho on voittanut kahdeksasta pelistään yhden, mutta se on vienyt seitsemästä tappio-ottelustaan kolme viiteen erään. Lentopallossahan kahden erävoiton ottaminen tietää myös yhden sarjapisteen saalistamista.

HPK jatkaa pelejään joulukuun ensimmäisenä viikonloppuna, kun se pelaa sekä lauantaina että sunnuntaina kotiottelun. Lauantaina se saa Elenia-areenassa kello 14 vastaansa LP-Vampulan. Sunnuntaina kello 14 Kerho saa samaan paikkaan vastaansa Euran.

Asiasanat

Päivän lehti

27.10.2020

Fingerpori

comic