Uutiset

HPK ei ole myymässä pelaajiaan

Hämeenlinnan Pallokerhon toimitusjohtaja Risto Korpela kävi torstaina kuumana. Miehen kierroksia nostatti Ilta-Sanomien nettilehdessä julkaistu uutinen, jossa kerrottiin HPK:n kauppaavan pelaajiaan seuraa uhkaavan kassakriisin vuoksi. Kerhon ahdinkoon on jutun mukaan ajanut liigaotteluiden vähäinen yleisömäärä.

– En kohta vastaa enää yhteenkään toimittajien esittämään kyselyyn. Totesin toimittajalle, että yleisöä on käynyt odotettua vähemmän, niin kuin muillakin liigapaikkakunnilla, mutta nyt ollaan taas menossa parempaan suuntaan. Mistään kassakriisistä ei puhuttu sanaakaan.

– Sen jälkeen toimittaja kysyi, onko HPK:n pelaajia myytävänä? Tähän vastasin, että totta kai kun kyseessä on ammattilaisurheilu, kaikki on mahdollista, mutta tällä hetkellä meillä ei ole taloudellista pakkoa ryhtyä toimenpiteisiin. Eli nyt on kyllä toimittaja kirjoittanut ihan omia näkemyksiään. Varsinkin otsikointi antaa kovasti väärän kuvan asiasta, harmittelee Korpela.

HPK on aloittanut Liigan hyvin. Joukkue taistelee sijoituksista sarjan kärkikuusikossa.

– Eihän pelaajien myymisessä olisi nyt mitään järkeä. Totta kai menemme tässä tilanteessa täysin purjein eteenpäin, Korpela vakuuttaa. (HäSa)

Asiasanat