fbpx
Uutiset

HPK hankkii jäähalliin …uudet äänentoistolaitteet

Hämeenlinnan jäähallin ongelmana ollut äänentoisto paranee merkittävästi tulevalla liigakaudella.

HPK ja jäähalliyhtiö vastaavat yhdessä äänentoistolaitteiden uusimisesta. HPK vastaa pääosin 57 000 euron arvoisen hankkeen kustannuksista. Äänentoistojärjestelmän toimittajaksi on valittu Hämeenlinnan TV Sävel Music Shop.

– Äänentoiston uusimisen eteen olemme tehneet pitkän työn. Nyt saamme vihdoin homman onnistumaan. Kaikki Ritariareenan käyttäjät hyötyvät investoinnistamme, kertoo HPK:n toimitusjohtaja Risto Korpela.

HPK maksaa viiden vuoden ajan reilusti korotettua ottelukohtaista maksua jäähalliyhtiölle. 300 eurolla korotettu otteluvuokra koskee ainakin 150 seuraavaa Kerhon liigan runkosarjan ottelua ja siihen päälle tulevat vielä viiden kauden aikana pelattavat play off -ottelut.

Ottelutapahtuma…uusiksi

Korpelan mukaan uusittava äänentoisto ja LED-tauluinvestointi parantavat merkittävästi Ritariareenan viihtyvyyttä ja uusia mahdollisuuksia myös HPK:n yhteistyökumppaneille.

LED-taulut ovat merkittävässä osassa myös HPK:n joukkueen sisääntuloseremoniassa ja ottelun efektimaailmassa. Myös pelaajien esittely- ja historiavideot ovat työn alla.

Kerho aikoo uudistaa koko ottelutapahtumansa 15. syyskuuta pelattavasta ensimmäisestä liigaottelusta (vastassa Ilves) lähtien.

– Ottelutapahtuma saa myös juontajan. Ville-Veikko Sulin-Saaristo on jo tuttu ottelukuuluttaja. Juontajaksi on valittu Peter Petro. Hän ottaa mikrofonin haltuunsa puoli tuntia ennen otteluiden alkua. Haastattelut ja fiiliksen nostatus ovat Petrolle tuttua työtä, Korpela selvittää.

HPK hakee Ritariareenaan samanlaista fiilinkiä kuin keskieurooppalaisissa urheiluhalleissa on ollut jo pitkään.

– Kaikki palvelee kuitenkin peliä. Se on tietysti aina keskiössä. Haluamme kuitenkin saada yleisön entistä paremmin mukaan tunnelmaan.

HPK lähtee rohkeasti etujoukoissa muuttamaan suomalaista jääkiekkoilun katsomokulttuuria. Tavoitteenamme on, että katsojat ovat tyytyväisiä kokemaansa, Korpela vakuuttaa.

Kausikorteissa 1200:n tavoite

HPK uudisti jo viime kaudeksi kausikorttimyyntiään. Joka otteluun oikeuttava kortin voi maksaa monessa erässä.

– Olemme kausikorttien myynnissä hiukan viime kautta edellä. Tavoitteenamme on yhä myydä 1 200 kausikorttia täksi kaudeksi. Siihen meillä on vielä matkaa, Korpela sanoo. (HäSa)

Menot