Uutiset

HPK ja Pelicans pelaavat Hämeen herruudesta

Jääkiekon Liigassa pelaavat HPK ja lahtelainen Pelicans kamppailevat tällä sarjakaudella Hämeen herruudesta. Kanta- ja Päijät-Hämeen seutujen sisäisellä sarjalla vahvistetaan maakuntien elinkeinoelämän ja urheilun yhteistyötä ja joukkovoimaa. 

– Hämeen kauppakamarin tavoitteena on yhdistää alueelliset voimat entistä laajempaan yhteistyöhön ja voimat kulminoituvat erinomaisesti jääkiekkoon, kertoo Hämeen kauppakamarin toimitusjohtaja Jussi Eerikäinen.

Alueiden yritysten ja opiskelijoiden halutaan jääkiekko-otteluiden kautta löytävän yhteisen tapaamisareenan, jossa yhdistyy sisukas kannustus joukkueiden puolesta.  Hanketta tuetaan muun muassa tarjoamalla Hämeen ja Lahden ammattikorkeakoulujen opiskelijoille jokaiseen HPK:n ja Pelicansin keskinäiseen otteluun 100 pääsylippua.

HPK:n ja Pelicansin keskinäisten pelien voittaja saa Hämeen kauppakamarin luovuttaman Hämeen herruus -kiertopalkinnon sekä 5 000 euron arvoisen shekin oman juoniorijoukkueen hyväksi.

Hämeen herruus saa myös omat kotisivut, mutta tulosseuranta ja otteluohjelma löytyvät myös Pelicansin ja HPK:n omilta kotisivuilta.

Hämeen herruus -mittelöä tukee melkoinen joukko yhteistyökumppaneita.

Ensimmäinen ottelu Hämeen herruudesta pelataan torstaina Ritariareenassa kello 18.30. HPK:n ja Pelicansin kohtaaminen avataan Hämäläisten laululla.

Asiasanat

Päivän lehti

26.11.2020

Fingerpori

comic