Uutiset

HPK Kärppien vieraana

HPK ottaa mittaa tänään tiistaina Kärpistä Oulun Raksilassa. HPK on napannut pisteitä molemmista pelaamistaan otteluista tällä kaudella. Turussa TPS:lta vietiin yksi piste ja täysi potti odotti Kerhoa perjantaina kotona Ritari-areenassa.

HPK:n kultaista kypärää kantaa illan ottelussa Ville Viitaluoma, jolla on kasassa 3 (2+1) tehopistettä. Kahdessa ottelussa jo 12 pelaajaa on päässyt pisteiden makuun. Tämä on saattanut jopa yllättää muutamia katsojia, jotka luulivat HPK:n olevan vain ykköskentän varassa.

-Kaikki neljä kenttäämme ovat osoittaneet pystyvänsä ratkaisuihin. Pisteet ja maalit tulevat kovan työn tuloksena. Tästä hyvä osoitus oli Juuso Hongan maali perjantaina, kertoo HPK:n valmentaja Pasi Arvonen.

Kärppiä povataan mediassa kovastikin korkealle. HPK:n valmennusjohto on tiedostanut, että Kerhossa ei saa olla yhtään heikkoa lenkkiä tiistain kohtaamisessa. Kaikkien on onnistuttava.

-Oulun suuressa kaukalossa ei saa lähteä suorittamaan yltiöpäistä painekarvausta. Meidän pitää olla kärsivällisiä 60 minuuttia. Puolustuksen pitää olla läpäisemätön tänään, viestittää Arvonen.

HPK kärsii tällä hetkellä lievästä vajaamiehityksestä. Armands Berzins ja Josh MacNevin liittyivät eilen sairaslistalle. Molempien toipumisajat selviävät myöhemmin tällä viikolla.

Päivän lehti

25.10.2020

Fingerpori

comic