fbpx
Uutiset

HPK Liiga Oy:n osakeanti alkaa torstaina

Keväällä toimintansa yhtiöittänyt HPK on vihdoin valmiina aloittamaan julkisen osakeannin. HPK Liiga Oy:n osakkeiden yleisömerkintä alkaa torstaina.

200 euron hintaisia osakkeita pääsee merkitsemään HPK:n nettisivujen kautta tai suoraan sijoitusrahoitusyhtiö Invesdor Oy:n nettisivuilla. HPK:n osakeanti kestää tammikuun loppuun saakka.

– Olemme vihdoin saaneet kaikki järjestelyt hoidettua ja nyt kaikilla Kerhon ystävillä on mahdollisuus omistaa HPK:ta. Uskon, että anti käynnistyy vilkkaana, sillä ainakin ennakkoon osakkeilla on ollut kysyntää, sanoo HPK Liiga Oy:n toimitusjohtaja Risto Korpela.

HPK on saanut osakeannissaan kokoon tähän mennessä lähes 300 000 euroa nykyisten ja uusien omistajien ennakkomerkinnöillä.

– Tämä anti käsittää kaikkiaan 7000 osaketta. Aiemmin yhtiössämme oli 7000 osaketta, joista HPK-Edutusjääkiekko ry omistaa 45 prosenttia. Torstaina käynnistyvän annin toetutuessa kokonaisuudessaan siitä saatava summa on 1,4 miljoonaa euroa.

– Osakkeiden merkintä käy helposti yhteistyökumppanimme Invesdor Oy:n kautta. Ennakkotiedoista poiketen osakkeita ei sen sijaan voi merkitä Etelä-Hämeen Osuuspankissa ja Lammin Säästöpankissa, toimitusjohtaja Korpela huomauttaa. HäSa

Asiasanat

Menot