fbpx
Uutiset

HPK-naisten talouskin jäi plussalle

HPK-naisten kausi oli kaikin puolin menestys. HPK voitti kultaa lentopallon naisten Mestaruusliigassa ja saavutti hopeaa jääkiekon naisten SM-sarjassa. Taloudellisestikin seuran kausi oli onnistunut, sillä tilivuoden tulos oli voitollinen lähes 10 000 euron verran.

– Kolmas peräkkäinen voitollinen tilivuosi, tuli menestystä, 1-sarjan akatemiajoukkueemme pääsi pudotuspeleihin ja junioritoiminta pyöri ihan hyvin. Tyytyväinen on kokonaisuuteen oltava, sanoo HPK-naisten toiminnanjohtaja Ville Kalliomäki.

Hänen mukaansa kausi oli kuitenkin hyvin haastava.

– Yhdessä vaiheessa näytti taloudellisestikin hirveältä, kun jouduimme lentopallossa vaihtamaan pelaajia eri syistä. Samanlaisia haasteita on kuitenkin yleisestikin urheiluseuroissa.

HPK-naiset on päättänyt aloittaa uuden kolmevuotisen toiminta- ja talousstrategian luomisen.

– Meidän on mietittävä, kuinka voisimme saada uutta tulorahoitusta. Haasteet tulevat olemaan todella kovat. Meidän on myös katsottava tarkasti, mihin meillä on rahaa ja millä tasolla pelaamme tulevaisuudessa.

Ensi kaudeksi HPK asetti tavoitteekseen mitalikannassa pysymisen niin lentopallossa kuin jääkiekossakin. Liigapelien lisäksi HPK osallistuu naisten lentopallossa Euroopan ykkössarjan Mestarien liigan karsintoihin.

Jarmo Lempiäinen jatkaa HPK-naisten puheenjohtajana. Seuran vuosikokous valitsi hallituksen uusiksi jäseniksi toimitusjohtaja Outi Mertamon, Lopen kunnanjohtajan Karoliina Frankin, Hattulan kunnanjohtajan Lauri Innan ja toimitusjohtaja Tapio Vekan. Hallituksessa jatkavat Mika Ahonen, Georgios Soupios ja Pekka Romo. Seuran hallitus valitsi järjestäytymiskokouksessaan varapuheenjohtajaksi Karoliina Frankin.

Asiasanat

Menot