Uutiset

HPK reiluun voittoon vaisullakin pelillä

Naisten SM-sarjan pudotuspelipaikasta kamppaileva HPK otti keskiviikkoiltana tärkeät pisteet Salossa tavallista vaisummallakin pelillä. Sarjan jumbojoukkue Salo HT hävisi Kerholle selvin 8–2 (1–0, 5–1, 2–1) -lukemin.

– Ihan paskaa. Emme saaneet joukkuetta syttymään selvästi huonompaa joukkuetta vastaan. Menimme mukaan vastustajan vaatimattomaan vauhtiin. Ja kun onnistumisia ei tullut, peli meni yksinyrittämiseksi, manasi HPK:n naisten joukkuetta luotsaava Jarkko Julkunen, joka ei ollut omiinsa alkuunkaan tyytyväinen.

Julkunen nosti joukkueestaan esiin puolustaja Jutta Stoltenbergin (1+1) ja sekä puolustajana että hyökkääjänä pelanneen Noora Jaakkolan (2+0).

– No, voitto tuli ja mukavia onnistumisia etenkin ykkösketjulle. Se loi paljon paikkoja, valmentaja arvioi.

HPK:n tehoketjussa hyökkäsivät Katja Nurmesniemi (2+2), Riikka Noronen (2+2) ja Emmi Leinonen (1+2). Syöttöpinnan makuun pääsivät myös Ella Pietikäinen ja Fanny Jalonen.

Kerhon maalia vartioinut Maija Hassinen-Sullanmaa torjui 21 laukausta, eikä mahtanut Salon maaleille mitään.

– Toinen tuli läpiajosta ja toinen varmaan neljännestä reboundista, Julkunen vahvisti.

Ottelun työllistetyin oli Salon maalia vartioinut Katja Jäppinen, jolle kertyi hulppeat 56 torjuntaa.

HPK:n luottopelaajiin kuuluvat Hanna Honkonen ja Mira Huhta olivat yhä sairaslistalla. Honkonen on remmissä mukana, kun Kerho kohtaa lauantaina Ilveksen Tampereella. Huhdan pelaaminen siinä ottelussa on vielä epävarmaa. (HäSa)

 

Asiasanat

Mainos