Uutiset

HPK toiseksi Salon turnauksessa

Lentopallon naisten Mestaruusliigassa ei suuria muutoksia tapahdu tulevallakaan kaudella. Salolainen LP Viesti on suurin voittajasuosikki ja sitten tulevat HPK ja Oriveden Ponnistus. Tällaista voi arvioida ainakin viikonloppuna pelatun Salon turnauksen jälkeen.

Euroopan mestarien liigassa ensimmäisenä suomalaisena naisjoukkueena pelaava LP Viesti jyräsi voitosta voittoon omassa turnauksessaan. Se ei menettänyt erääkään yhdessäkään ottelussaan. HPK hävisi vain loppuottelun Viestille. OrPo sijoittui turnauksessa kolmanneksi.

Kerhon erävoitto Viestistä oli jo aika lähellä. Salolaiset voittivat nimittäin ensimmäisen erän 26–24. Kaksi seuraavaa menivät Viestille jo selvemmin: 25–12 ja 25–19.

Salolaisista käsi kävi etenkin Rakic Dubravkalla ja Noora Kososella. HPK:sta palloa tappoi verkolta parhaiten Anna Boricheva.

Minsk taipui Kerhon kyydissä

Välierässään HPK voitti tiukan väännön jälkeen valkovenäläisen Minskin 3–1 (25–21, 26–24, 20–25, 31–29).

Kerhon tehokkaimpia pelaajia olivat Michaela Madsen (11 tykitystä ja 5 torjuntaa), Anna Boricheva 10/4, Piia Korhonen 10/2, Karoliina Friberg 7/3 ja Lexi Erwin 7/1. Libero Eveliina Rautiainen pelasi hyvän ottelun ja pelasti ajoittain tosi kovia lyöntejä peliin mukaan. (HäSa)

Asiasanat

Päivän lehti

21.10.2020

Fingerpori

comic