Uutiset

HPK:lla akuutti pelaajapula

Tiistain tappiopeli Porissa oli HPK:lle kaikin puolin kärsimysnäytelmä. Kerho menetti sairaslistalle peräti neljä pelaajaa.

Tämän kauden parhaasta ketjustaan HPK:n sairastupa täyttyi Arsi Piispasella ja Janne Kolehmaisella. Piispasen käsi on kipsattu ja Kolehmainen satutti polvensa. Polvivamman takia sivuun joutuivat myös Jaakko Turtiainen ja Marek Zagrapan.

Keskiviikkoillan tiedon mukaan todennäköisesti kukaan tästä kvartetista ei pysty pelaamaan ainakaan tällä viikolla, kun HPK kohtaa perjantaina Lukon Raumalla ja lauantaina Tapparan Rinkelinmäellä.

-Ihan karmeaa. Yhdessä pelissä lähtee rivistä neljä miestä, päivittelee HPK:n toimitusjohtaja Risto Korpela.

Eikä tässä vielä kaikki. Myös Juuso Honka ja Ossi-Petteri Grönholm ovat olleet sairaslistalla. Honka potee nivusvammaa ja Grönholm nilkkatulehdusta.


Ville Hämäläinen tulee avuksi

Korpela myöntää, että HPK:lla on nyt totinen haku päällä. Loukkaantuneiden paikkaajia haetaan kuumeisesti, mutta eihän se tietysti helppoa ole.

Yhden auttajan Kerho sai kuitenkin keskiviikkona sovittua. HPK:n toissa kauden hopeajoukkueeseen kuulunut keskushyökkääjä Ville Hämäläinen palaa oranssipaitaan. Hänen sopimuksensa kestää tällä erää marraskuun maaottelutaukoon saakka. HPK:lla on ennen kauden ensimmäistä pientä paussia edessä seitsemän ottelun rupeama.

Hämäläinen pelasi viime kauden Jokereissa. Tällä kaudella hän on tahkonnut Mestistä Kiekko-Vantaan puolesta. (HäSa)