Uutiset

HPK:n A kaatoi KalPan

Hämeenlinnan Pallokerhon A-nuorten jääkiekkojoukkue ei jäänyt pitkäksi aikaa harmittelemaan perjantain tappiota Kärpille, vaan joukkue palasi voittajaksi heti lauantaina KalPaa vastaan. HPK oli Ritariareenassa kuopiolaisvieraitaan parempi maalein 6–3 (1–0, 1–2, 4–1).

Ottelun ratkaisu syntyi vasta kolmannessa erässä. KalPa meni vielä erän alussa 2–3-johtoon, mutta Eemeli Jeskanen tasoitti vain 21 sekuntia myöhemmin. Jere Innala (2+2) puolestaan teki Kerhon voittomaalin ylivoimalla ajassa 52.42, Harri Kainulainen kasvatti isäntien johtoa kahden pelaajan ylivoimalla ja Otto Latvala (1+2) sinetöi loppunumerot viimeisellä minuutilla tyhjään maaliin.

HPK:sta tehoilivat myös Erkka Seppälä (1+1), Julius Valtonen (0+3), Jaakko Kuusisto (0+1) ja Niilo-Kustaa Määttä (0+1).

HPK:n päävalmentaja Matti Tiilikainen kehui joukkueensa taistelua.

– Kummallakin joukkueella oli ottelussa hyviä ja huonoja hetkiä. Vastustaja meni 3–2-johtoon, mutta saimme onneksi heti tasoituksen ja sen jälkeen taistelimme voiton. Olimme vähän purjeessakin kolmannessa erässä, mutta pelaajilta tuli tärkeitä blokkeja ja uhrautuminen, sitoutuminen ja joukkueen eteen pelaaminen nousivat esiin. Sillä voitimme tänään, Tiilikainen sanoi.

HPK menetti kesken ottelun kaksi puolustajaa sairastuvalle ja siirsi yhden hyökkääjän pakin paikalle.

– Siinä oli vähän säätämistä, jonka aikana joukkueen voimaa tarvittiin, että pystyimme pelin kääntämään, Tiilikainen kiitteli. HäSa

Asiasanat

Päivän lehti

5.12.2020

Fingerpori

comic