fbpx
Uutiset

HPK:n A nousi kotona pisteille

HPK:n A-nuoret osoittivat selkärankansa jääkiekon nuorten SM-liigassa, kun joukkue nousi 2-1-tappioasemasta 3-2 (1-1, 1-1, 1-0) -voittoon. Samalla HPK katkaisi kolmen ottelun mittaiseksi venähtäneen tappioputkensa.

-Ottelu oli kaikin puolin hyvä. Pääsimme taas maalien makuun ja teimme hyvän nousun tappioasemasta voittoon. Olimme tuloksellisesti välillä sillassa, vaikka veimmekin ottelua koko ajan. Usko säilyi koko ajan. Kolmannessa erässä pystyimme hyvään peliin, vaikka lopussa voittamisen pelko vähän näkyikin, kertasi HPK:n A-nuorten päävalmentaja Olli Salo.

HPK:n ykköstykki oli Juuso Vainion ja Ville-Veikko Eerolan maalit syöttänyt ja itse voitto-osuman kolmannessa erässä tehnyt Marko Rairama.

-Oli hienoa nähdä, miten kapteeni Rairama johdatti joukkoja. Hän oli loistava muutenkin kuin tehopisteillä katsottuna, Salo kehaisi.

HPK:n maalivahti Juuse Saros torjui ottelussa 24 kertaa, kun Pelicansin maalivahti Heikki Tuomisto joutui töihin 37 kertaa. Kerhon tehomiehiä oli Rairaman lisäksi kaksi maalia syöttänyt Petteri Nikkilä. (HäSa)

Menot