Uutiset

HPK:n A-nuoret avasivat pistetilinsä

-Kolme pistettä oli tarjolla, mutta yhden saimme.

HPK:n A-nuorten joukkueen päävalmentaja Olli Salo tiivisti lyhyesti joukkueensa kauden toisen liigakoitoksen, joka toi tappiosta huolimatta yhden sarjapisteen. JYP nimittäin otti kotivoittonsa vasta voittomaalikilpailussa, jonka ainoa onnistuja oli Topi Nättinen.

Salo oli kuitenkin lauantaina paljon tyytyväisempi joukkueensa peliin kuin keskiviikon HIFK-tappion jälkeen.

-Otimme ison askeleen eteenpäin pelin tiiviydessä ja viisikkopelaamisessa. Alku oli tahmea, mutta toisessa erässä hallitsimme peliä niin selvästi, että se olisi pitänyt silloin niitata itselle. Kolmannessa erässä into vei meitä vähän liikaa. Tuli musta hetki ja JYP nousi erän puolivälissä 44 sekunnissa 1-2-tappiotilanteesta 3-2-johtoon. Sen jälkeen pystyimme kuitenkin vielä hienosti nousemaan.

HPK:n kaikki kaikessa oli ketju Marko Rairama (1+1)-Robert Leino (0+3)-Teemu Rautiainen (2+0).

-Se oli todella hyvä, mutta niin sen pitääkin olla. Ketju johdatti joukkueen hyvään peliin. Myös maalivahti Kimmo Meriläinen (28 torjuntaa) oli erinomainen, Salo kehui.

HPK jatkaa nuorten liigaa tänään kello 15 kotiottelulla Espoon Bluesia vastaan.

-Blues on kova joukkue. Se pelaa vahvasti neljällä ketjulla. Meillä ei ole varaa uinahduksiin. Sunnuntaina pitää pelata hyvin täydet 60 minuuttia. Lauantaina emme ihan siihen pystyneet, Salo sanoi. (HäSa)

Päivän lehti

4.6.2020