fbpx
Uutiset

HPK:n A-nuoret jäivät nollille

HPK:n joukkue ei päässyt tuulettamaan onnistumisia sunnuntaina Tampereella pelatussa jääkiekon A-nuorten SM-liigan ottelussa. Kerho ei saanut kiekkoa kertaakaan Ilveksen maaliin ja hävisi ottelun maalein 3–0 (1–0, 2–0, 0–0).

Hämeenlinnalaiset aloittivat ottelun vauhdikkaasti. Puolisentoista erää joukkue loi hyviä maalipaikkoja, mutta ei onnistunut yllättämään Ilveksen maalivahtia Mikael Saarta (32 torjuntaa).

– Tuska kasvoi lopulta liian suureksi, eikä peli pysynyt kasassa loppuun saakka. Viikonvaihteen kahdessa ottelussa maalit olivat vastustajille 10–2 (HPK hävisi lauantaina Bluesille 7–2), eli ei siinä ole paljon seliteltävää. Nyt pitää vain lisästä työmäärää ja pyrkiä pelaamaan pelit loppuun saakka. Tämä peli oli sentään jo paljon parempaa vääntöä kuin lauantaina Espoossa, arvioi Kerhon päävalmentaja Matti Tiilikainen.

Ilveksen tehoketjuna hääri kolmikko Niko Ahoniemi, Julius Mattila ja Otto Koivula. Trion jokainen hyökkääjä onnistui yllättämään kertaalleen HPK:n maalissa pelanneen Henri Viitalan (37 torjuntaa).

– Meillä puolestaan ei kyllä onnistunut kukaan. Onneksi tässä on nyt aikaa taas harjoitella vajaa viikko ja lauantaina TPS:ää vastaan kotihallissa on seuraava mahdollisuus palata voittojen tielle, Tiilikainen suunnitteli.

Asiasanat

Menot