Uutiset

HPK:n A-nuoret kaatoivat Ässät voittomaalikilpailussa

HPK:n A-nuoret nappasivat viikon kolmannen voittonsa nuorten jääkiekkoliigassa kaatamalla lauantaina Ritariareenassa vierailleen Porin Ässät voittomaalikilpailussa. Kerhon voittolukemat olivat lopulta 3–2 (0–0, 2–1, 0–1).

Kerhon sankari voittomaalikilpailussa oli Anton Ollikainen. Hän ratkaisi lisäpisteen seitsemännessä parissa. Ensimmäisen kolmen parin aikana Kerhosta onnistui Mikko Lahtela. Maalivahti Juuse Saros oli myös voittomaalikilpailun onnistuja. Hän päästi seitsemästä yrityksestä taakseen ainoastaan Henri Keskilohkon laukauksen.

Ässät voi olla enemmän kuin tyytyväinen pisteeseen, sillä se oli ottelussa pitkät tovit pahasti jyrän alla. Kerho onnistui maalinteossa vain kahdesti Eetu-Ville Arkiomaan maaleilla, vaikka se laittoi Ässien maalivahdin Atte Tolvasen töihin 39 kertaa. Kerhon maalivahti Juuse Saros pääsi torjunnalla.

HPK:sta ylsi tehopisteille maalintekijä Arkiomaan lisäksi syöttäjinä kunnostautuneet Santeri Vuoti, Teemu Kaislehto, Petteri Nikkilä ja Joonas Seppälä.

– Peli oli selvästi meidän, mutta hakkasimme päätä Tolvaseen. Paikkoja oli, mutta ei mennyt sisään. Ässät sai ensimmäisen luistimen kautta ja toisen meidän pienestä virheestämme. Se käytti kovalla prosentilla paikkansa, sanoi HPK:n päävalmentaja Olli Salo.

Salo oli kuitenkin tyytyväinen, kun HPK hoiteli myös viikon kolmannen ottelun kunnialla kotiin.

– Saimme kuitenkin kaksi pistettä ja näytimme viikon kolmannessa ottelussa, että meidän jalkamme liikkuu selvästi paremmin kuin Ässien. Ei voi valittaa, Salo muistutti. (HäSa)

Asiasanat

Päivän lehti

1.12.2020

Fingerpori

comic