Uutiset

HPK:n A-nuoret pysyivät voittoputkessa

HPK on pelannut jo pitkään komeaa tulosta jääkiekon A-nuorten SM-liigassa. Joukkue on saanut pisteitä viidestätoista edellisestä ottelustaan ja voittoputki on nyt viiden ottelun mittainen.

Nuorten liigassa jo toiseksi noussut HPK kellisti Lahden Pelicansin maalein 6–1 (2–1, 3–0, 1–0) sunnuntaina Ritariareenassa.

Sarjan kärkijoukkue Espoon Blues on vain kahden pisteen päässä Kerhosta. Joukkueet ovat vastakkain lauantaina Espoossa pelattavassa kärkiottelussa. Sitä ennen, perjantaina, HPK pelaa kotiottelun Vaasan Sportia vastaan. Joka joukkueella on runkosarjasta jäljellä 11 ottelua.

– Kieltämättä hienosti on mennyt, Marraskuun turnauksessa ei onnistuttu. Sen jälkeen joukkue otti itseään niskasta kiinni ja alkoi painaa hommia. Meillä on isompi tavoite päästä runkosarjassa neljän joukkoon ja suoraan puolivälieriin. Runkosarjan voittokin on mahdollista, mutta ei niitä juttuja kannata ajatella. Peli kerrallaan pitää mennä kohti kevättä, sanoi HPK:n A-nuorten vastuuvalmentaja Matti Tiilikainen.

Kamppailu paikoista neljän parhaan joukkoon on tiukka. Viidentenä nyt oleva Tampereen Ilves on viiden pisteen päässä HPK:sta.

Sunnuntaina HPK:n tehot jakautuivat tasaisesti: Miku Ronkainen 1+2, Jimi Jalonen 1+1, Niilo-Kustaa Määttä 1+1, Harri Kainulainen 1+0, Miro Ruokonen 1+0, Eemeli Jeskanen 1+0, Jere Innala 0+1, Olli Maansaari 0+1, Waltteri Hopponen 0+1, Jyri Waajakoski 0+1 ja maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen 0+1 (12 torjuntaa).

– Alku oli meille nyt vähän hankalampi, mutta paikoissa olimme tehokkaita. Peli parani toisessa erässä ja kolmas erä oli meiltä hyvä, Tiilikainen arvioi. Häsa

Asiasanat

Päivän lehti

24.10.2020

Fingerpori

comic