Uutiset

HPK:n A-nuoret taipuivat Ilvekselle

Hämeenlinnan Pallokerhon A-nuoret kärsivät kolmen peräkkäisen voiton jälkeen tappion, kun Hämeenlinnassa vieraillut Tampereen Ilves oli joukkuetta parempi. Ilveksen voittolukemat Ritariareenassa olivat 4–1 (0–1, 2–0, 2–0).

HPK piti ottelussa johtoa avauserän jälkeen, kun Samel Ventelä onnistui maalinteossa Joona Monton ja Eetu-Ville Arkiomaan esityöstä. Johto kesti lähes ottelun puoliväliin asti, kunnes Ville Meskanen tasoitti. Roope Niskanen teki Ilvekselle voittomaalin aivan erän lopussa, ja kolmannessa erässä Ilves kasvatti johtoaan Lauri Huhdanpään ja Teemu Lepauksen osumilla. Lepaus teki joukkueensa neljännen osuman tyhjään HPK-maaliin.

HPK:n päävalmentajaa Olli Saloa harmitti omien pelaaminen toisessa erässä.

– Saimme hyvän startin pelille. Ensimmäinen erä oli hyvä, samoin toisen alku, mutta sen aikana alkoi nöyryys hävitä. Meille tuli ylipitkiä vaihtoja ja niiden takia alivoimia, kun kulutimme itsemme loppuun. Toisen erän lopussa pakka hajosi sitten ihan täysin. Olimme huolimattomia ja juoksimme kiekon perässä joka suuntaan. Hävisimme pelin toisessa erässä, Salo sanoi.

Kolmanteen erään HPK sai peliään vielä vähän paremmin kasaan.

– Kolmannessa meillä oli paikat tulla tasoihin, mutta ei tuolla nöyryydellä voiteta, Salo mietti. (HäSa)

Asiasanat

Päivän lehti

5.6.2020