Uutiset

HPK:n A-nuorille …selvä tappio

HPK:n A-juniorit pelasivat hyvän ensimmäisen erän Turun Palloseuraa vastaan nuorten liigan lauantaisessa ottelussa Rinkelinmäellä.

Yksi kelpo erä ei kuitenkaan riitä. TPS oli kahdessa seuraavassa erässä selvästi parempi ja kellisti Kerhon selvin numeroin 6–1 (1–1, 3–0, 2–0).

TPS:n ykkösketjun Oskari Siiki (1+2), Juho Virtanen (2+1) ja Jasper Lindsten (0+2) oli joukkueensa vahvin osa. Mikko Rantanen teki kaksi maalia ja Joni Seinelä yhden.

Seinelä on pelannut tällä kaudella myös TPS:n liigajoukkueessa. Hän sai syötön maaliinsa Rasmus Kulmalalta, joka on myös tuttu juniori Tepsin miesten liigaporukasta.

HPK:n oman pään lähdöt olivat liian usein liian hitaita. Ne johtivat virheisiin, joista vastustaja pääsi rankaisemaan.

– Avauserä oli meiltä hyvä, mutta siihen jäi pelaaminen. TPS tuli kovaa toiseen erään. Meillä lähdöt olivat liian hitaita. Ei aina voida vain palata ja pyrkiä pyörittämään puolittaisella jalalla. Paljon tuli kiekon menetyksiä ja harhasyöttöjä. Keskittyminen peliin katosi pahemman kerran, harmitteli HPK:n A-nuorten päävalmentaja Olli Salo.

Salo kaipasi joukkueensa otteisiin jämäkkyyttä.

– Maalineduspelimmekin oli nyt munatonta, hän mietti.

HPK:n maalia vartioi Niilo Koskinen, ja ei tappiosta voi syyttää. Ykkösvahti Juuse Saros oli illan miesten liigaottelussa luukkuvahtina. Kroaatti Borna Rendulic haki peliaikaa A-nuorista. Hänen liikkeensä paljasti, että miesten liigapeliin on vielä matkaa.

Mikko Lahtela teki Kerhon maalin (1-1). Syöttöpisteen osumaan saivat Santeri Vuoti ja Sameli Ventelä.

Kerho jatkaa nuorten liigaa sunnuntaina Tampereella Ilveksen vieraana. (HäSa)

Asiasanat

Päivän lehti

31.10.2020

Fingerpori

comic