fbpx
Uutiset

HPK:n A-nuorille rankkaritappio

HPK:n kauden avausviikonloppu A-nuorten jääkiekkoliigassa toi neljä pistettä – voiton lauantaina Jyväskylässä ja karvaan 4–3 (0–0, 2–3, 1–0, 0–0, 1–0) -tappion sunnuntain kotiottelusta Tampereen Tapparaa vastaan.

Sunnuntaina HPK:lle oli tarjolla enemmänkin kuin yksi sarjapiste, mutta toisaalta yhtä lähellä oli varmasti tappiokin varsinaisella peliajalla. Toisessa erässä HPK johti jo 3–1, mutta Tappara tuli erän viime minuutilla maalin päähän. Voittomaalikilpailussa ratkaisijaksi laukoi Tapparan Ville Huhdanpää. Hän oli ainoa rankkarissaan onnistunut.

HPK:n hyökkäyspeli oli ketjun Julius Valtonen (1+0)–Artturi Toivola (1+2)–Eetu Tuulola (1+1) varassa. Toivola saalisti avausviikonlopun kahdessa pelissä muhkean saldon 3+2 (+3). Valtonen puolestaan teki maalinsa läpiajosta, johon hän sai loistavan syötön puolustaja Ville-Oskari Heikkilältä.

Sunnuntaisen Kerhon parhaaksi voi kuitenkin huoletta valita 31 laukausta torjuneen Henri Viitalan. Hyvä oli myös Tapparan maalia vartioinut Kimmo Rautiainen (24 torjuntaa).

HPK:n A-nuorten päävalmentaja Matti Tiilikainen ei ollut joukkueensa sunnuntain esitykseen tyytyväinen.

– Ei lähtenyt peli käyntiin oikein missään vaiheessa. Nyt on sellainen fiilinki, ettei peli ole vieläkään alkanut. Kiekollinen pelimme oli nyt heikkoa. Onneksi Henkka (Viitala) pelasi hyvän ottelun, mietti Tiilikainen tuoreeltaan ottelun jälkeen.

Tiilikaisen mielestä HPK pelasi sunnuntaina huonommin kuin lauantaina Jyväskylässä.

– Paljonkin heikommin. Vastassa oli kuitenkin nyt parempi joukkue. Voitto meni oikeaan osoitteeseen, hän myönsi. HäSa

Asiasanat

Menot