Uutiset

HPK:n A-nuorten peli sujui hyvin kotikaukalossa

HPK:n A-nuorten jääkiekkojoukkue oli kuskin paikalla perjantaina Ritariareenassa pelatussa ikäluokan SM-liigaottelussa SaiPaa vastaan. Toisessa erässä maalinteosta innostunut Kerho kukisti lappeenrantalaiset vieraansa selvin 5–0 (0–0, 3–0, 2–0) -luvuin.

HPK:n sankareita oli toiseen perättäiseen nollapeliinsä venynyt maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen. Hän torjui tällä kertaa 18 kertaa.

Toisessa päässä kaukaloa kävi huomattavasti kovempi kuhina, sillä SaiPan veskarille Niclas Westerholmille kertyi 39 torjuntaa.

Maalinteossa kerholaisista onnistuivat Miku Ronkainen (2+1), Harri Kainulainen (1+2), Eemeli Jeskanen ja Filip Krivosik. Syöttötilastojaan kaunistelivat puolestaan Teemu Tenhunen, Olli Maansaari, Leevi Kannisto, Jere Innala, Erkka Seppälä ja Paavo Tyni.

Kerhon päävalmentaja Matti Tiilikainen kehui koko miehistöään pelin jälkeen.

– Nyt oli taas tasapainoinen ja tehokas esitys. Jo avauserässä meillä oli paikkoja, mutta todenteolla pääsimme vauhtiin vasta ensimmäisen erätauon jälkeen. Puolustimmekin johtoamme erittäin vahvasti ja Ukko-Pekka oli viimeisenä miehenä taas todella hyvä, Tiilikainen sanoi.

Kerho pelaa viikonvaihteen toisenkin ottelunsa kotikaukalossaan. Joukkue kohtaa lauantaina kello 16 alkavassa Ritariareenan kamppailussa helsinkiläisen Jokerit.

Asiasanat

Päivän lehti

26.9.2020

Fingerpori

comic