Uutiset

HPK:n A palasi voitolla

Hämeenlinnan Pallokerhon A-nuoret palasivat sarjatauoltaan tositoimiin voitokkaasti. Kerho kaatoi lauantaina kotonaan nuorten jääkiekkoliigan kierroksella kouvolalaisen KooKoon voittomaalikilpailun jälkeen numeroin 2–1 (0–0, 0–0, 1–1).

Voittomaalikilpailun ainoa onnistuja oli nuorten liigan joulukuun pelaajaksi valittu Harri Kainulainen. Kerhon kapteeni sai toisena kotijoukkueen yrittäjänä kiekon KooKoon maalivahdin Panu Haapakosken ohi.

Ottelun maalit nähtiin kolmannessa erässä. KooKoo siirtyi ensin johtoon Roman Zitnyn osumalla, mutta HPK tuli tasoihin ajassa 56.08, kun Filip Krivoskin rikkoi 28 kertaa torjuneen Haapakosken nollapelin Erkka Seppälän ja Leevi Kanniston syötöstä.

HPK:n päävalmentajan Matti Tiilikaisen mukaan Kerhon esitys oli nihkeä.

– Nihkeä paluu, mutta voitimme. Kainulainen ja Luukkonen (Ukko-Pekka) pelasivat hyvän pelin ja sillä voitimme. Vaatimaton suoritus, Tiilikainen arvioi.

Luukkonen torjui HPK:n maalissa 27 laukausta.

Tiilikaisen mielestä HPK:n pelistä puuttui tunnetta.

– Tauon jälkeen voisi varmaan keksiä kaikkia tekosyitä. Tunnetta pitäisi saada peleihin ja se meiltä tällä kertaa puuttui. Sen takia olimme kamppailupelaamisessa ja muussa sellaisessa jäljessä. Peliin tulee sellainen olo, ettet pysty hallitsemaan sitä, ja jouduimme alakynteen, päävalmentaja sanoi. HäSa

Asiasanat

Päivän lehti

25.11.2020

Fingerpori

comic