Uutiset

HPK:n akatemia päätti runkosarjan kehnosti

HPK:n akatemian lentopallon naisten Ykkössarjan kakkoslohkon runkosarja päättyi vaatimattomaan esitykseen sunnuntaina Elenia-areenassa.

Hämeenlinnassa vieraillut Raision Urheilijat mätki Kerhosta voiton suoraan kolmessa erässä. Eränumerot 25–13, 25–15 ja 25–9 todistavat raisiolaisten ylivoimaa.

HPK:n akatemiajoukkue sijoittui kahdeksan joukkueen lohkossa seitsemänneksi. Se sai 14 ottelustaan 14 pistettä. Hämeenlinnalaisten kausi jatkuu Ykkössarjan alemmassa loppusarjassa, joka alkaa alustavan aikataulun mukaan 29. tammikuuta.

Raision Urheilijat jatkaa puolestaan ylemmässä jatkosarjassa. Se oli runkosarjassa lohkokolmonen Salon Viestin ja Helsinki Volleyn ykkösjoukkueen takana.

Sunnuntaina Kerho ei saanut peliään kulkemaan oikeastaan missään vaiheessa. Joukkueessa ei ollut mukana liiga-apuja. Kaikki kokoonpanossa olleet saivat peliaikaa, mutta pelin suunta ei muuttunut.

Hämeenlinnalaisjoukkueen päävalmentaja Flavio Rocca nosti yhden pelaajan yli muiden. Hakkurina tällä kertaa pelannut Karoliina Viitaniemi oli joukkueen ykköspyssy.

Raisiolaisten passari Nea Luntamo rakensi joukkueensa peliä mallikkaasti. Keskipelaaja Salla Jantunen oli myös vahva. HäSa

Asiasanat

Päivän lehti

30.10.2020

Fingerpori

comic