Uutiset

HPK:n A:lla vaikea viikonloppu

Hämeenlinnan Pallokerholla oli vaikea viikonloppu jääkiekon nuorten SM-liigassa. Perjantaina kotijäällään rökäletappion Bluesille kärsinyt Kerho ei onnistunut kääntämään kurssiaan voittoisaksi lauantaina Porissakaan, vaan Ässät oli vieraitaan parempi maalein 5–2 (1–0, 2–1, 2–1).

Ässät siirtyi ottelussa 2–0-johtoon Ville Sippalan ja Terry Andin maaleilla ennen kuin Kerhon kippari Harri Kainulainen toi joukkueensa maalin päähän ylivoimaosumalla. Syöttöpisteen vieraiden avausmaaliin saivat Jere Innala ja Erkka Seppälä.

Kotijoukkue karkasi ottelussa kolmen maalin johtoon Riku Rautavirran ja Sippalan maaleilla ennen HPK:n seuraavaa onnistumista. Vähän aika sitten HPK:n kanssa liigasopimuksen tehnyt Otto Latvala maalasi kahden pelaajan ylivoimalla, kun Kerho vielä haki osumaa ilman maalivahtiaan. Kuudella kolmea vastaan syntyneen maalin syöttivät taas Innala ja Seppälä.

Valtteri Pihlajamäki kuitenkin päätti Kerhon pyristelyn tekemällä porilaisten viidennen maalin tyhjiin ajassa 57.18.

Kasperi Kotkaniemi oli Ässien maalissa työllistetympi kuin HPK:n Roni Salmenkangas. Kotkaniemi ehti kiekon eteen 34 kertaa, kun Salmenkankaalle tuli ottelussa 23 torjuntaa.

Asiasanat

Päivän lehti

17.2.2020