fbpx
Uutiset

HPK:n B-tytöt kompuroivat syyskauden viimeisessä pelissään Paneliassa

HPK:n klassinen, pelkistetty vuosikertalogo miellyttää graafisia suunnittelijoita tänäkin päivänä. KUVA: Tomi Vesaharju

HPK:n B-tytöille sattui kauden ensimmäinen ulospuhallus ja huono ottelu lauantain vierasotteluun Paneliassa. Sairastelujen vuoksi huonosti viikolla harjoittelemaan päässyt HPK oli Paneliassa määrällisesti alivoimaista kotijoukkue Raikasta vastaan pulassa läpi ottelun ja hävisi sen rumasti 9-3 (4–2, 3–0, 2–1).

Ensimmäisessä erässä kotijoukkue karkasi 2–0 johtoon, mutta HPK onnistui vielä tasoittamaan ottelun. Tämän jälkeen kotijoukkueen laukaukset tuntuivat painuvan kaikista mahdollisista paikoista jopa epäonnisesti HPK maaliin. Vaikka osa maaleista syntyikin sattuman kautta, päädyttiin niihin poikkeuksetta HPK:n pehmeän kaksinkamppailupelaamisen ja huolimattomuuden kautta.

Kahden erän jälkeen kotijoukkue PaRa johti ottelua jo 7-2 ja viimeisen erän piristyminenkään ei auttanut HPK:ta takaa-ajossa, vaan PaRa voitti ottelun oikeutetusti, vaikkakin hieman isommilla numeroilla kuin pelitapahtumat olisivat antaneet odottaa.

HPK sai lopulta ottelussa kylvetyksen numeroin 9-3. HPK:n maaleista vastasivat Emmi Kortesaari, Liinu Konttila ja Iida Niemi. Kaikissa maaleissa syöttäjänä oli Kiia Simola (0+3) ja yhden syöttöpisteen saalisti myös Janna Salminen.

HPK:n maalissa pelanneelle Netta-Sisko Lahtiselle kertyi ottelussa 32 (10+14+8) torjuntaa ja virkasiskolle PaRa:n maalissa samoin 32 (4+15+13) torjuntaa.

Toivoa täytyy, että epäonninen kenraaliharjoitus ja tulevan viikon tiivis harjoittelu kääntävät HPK:n pelin suunnan ensi viikonloppuna pelattavaan C-tyttöjen SM-turnaukseen mennessä.

Teksti: Marko Peltoniemi

Menot