Uutiset

HPK:n junioreilla kaksijakoinen alku

Jääkiekon kolme vanhinta juniorisarjaa on päässyt hyvään vauhtiin. HPK:n juniorijoukkueiden alkukausi on ollut kaksijakoinen. Kerho pelaa SM-sarjaa sekä B-, B2- että C-nuorissa.

Tuomo Nukarin valmentama B-nuorten joukkue on ehtinyt pelata jo viisi ottelua, joista se on voittanut kolme. HPK kaatoi kotonaan kouvolalaisen KooKoon maalein 4–3 ja haki vierasvoitot sekä HIFK:sta (6–3) että Jokereista (2–1). Tappio-ottelunsa Kerho on pelannut kotihallissaan. Ilves haki Hämeenlinnasta pisteet maalein 7–2 ja Lahden Pelicans 8–2.

B2-nuorten kausi alkoi 14–0-murskatappiolla Ilvekselle, mutta toisessa ottelussaan joukkue Kiekko-Vantaasta 6–4-vierasvoiton. Viime viikonlopun vieraskiertueella Ari Hevosmaan valmentama joukkue hävisi ensin Kiimingin Kiekkopojille 7–5, mutta voitti sunnuntaina Kuopiossa KalPan ylivoimaisesti 8–1.

Juha Liedeksen valmentaman C-nuorten joukkueen kausi alkoi vasta viime viikonloppuna. Kerho aloitti voitolla ja tappiolla. Espoon Bluesin ykkösjoukkue murjoi Kerhon lauantaina 8–0, mutta sunnuntaina HPK pisti Bluesin kolmosjoukkuetta vastaan pystyyn vielä kovemmat maalikarkelot. HPK:n sunnuntain voittolukemat olivat 10–1. (HäSa)

 

Asiasanat